שאלה לגבי הדולמיטים
-
סגרנו לינה ל3 לילות בדולמיטים במדונה די קמפיליו. אמורים להיות באגם גארדה 6 לילות ומשם לדולמיטים כאמור. שאלתי היא האם מומלץ ביום שניסע לדולמיטים לעבור דרך ריבה דל גרדה, מפלי ורונה ואגם טנו ואז להמשיך ללינה במדונה, או לנסוע ישר לאזור שרשרת הרי הברנטה אגם טובל, מולבנו, והאם אפשרי לחלק את המסלול לשניים ולהמשיכו לואל די ג׳נובה ביום למחרת? או שעדיף לטייל בכל האזורביום אחד? האם לאחר אגם טנו יש יציאה לאוטוסטרדה לאזור מערב הדולמיטים? תודה רבה לעונים אנו טסים ביום חמישי הקרוב.
ץ
-
שאלה לגבי הדולמיטיםמישהו פליז??
-
שאלה לגבי הדולמיטיםהיכן מקום הלינה שלכם באזור גארדה?
-
שאלה לגבי הדולמיטיםושאלה נוספת, הטיסה חזרה ממילאנו? מתי? באיזו שעה?
אני חושבת שאם אתם באזור זה של הדולומיטים , כדאי למצות את האיזור שבו תהיו ולדולומיטים המערביים , כולל ורונה ומפלי ורונה תשמרו את הטיול הבא.
תעני על השאלות ואנסה לעזור במה שאוכל.
-
שאלה לגבי הדולמיטיםלא לגמרי הבנתי את השאלה.
בדקת במפה את הדרכים?
מדונה דה קמפיליו זה בדולומיטים המערביים גם מפלי ורונה וגם ואגם טנו בדרך לשם. למה לחזור לאוטוסטרדה?
איני יודעת מה תכנון הימים/ המסלול שלך במדונה די קמפיליו .
נדמה לי שלאגם טובל בכל מקרה צריך לנסוע קטע דרך הלוך ושוב אגם טובל .
האם התכוונת לטייל במפלי ורונה אגם טנו , לנסוע חזרה לאוטוסטרדה וממנה להגיע לאגם מולבנו ומשם להמשיך?
נסיעה ישירה (ללא אוטוסטרדה) מגרדה תעבור קודם במפלים ותמשיך לאגם טנו ומשם למולבנו... תראה כך ותמשך על פי גוגל כ 3.5 ש'. במציאות ותר.
נסיעה באוטוסטרדה מטנו למולבנו וטובל תראה כנראה כך ועל פי גוגל תמשך מעל 4 שעות נהיגה. יש בה גם חזור מטנו דרך המפלים כדי להתחבר לאוטוסטרדה
-
שאלה לגבי הדולמיטיםתודה על התייחסותכם. אנסה להסביר את עצמי שוב.. נחיתה בונציה ב23/7 לקיחת רכב שכור ונסיעה לאגם גרדה מקום הלינה בלאזיסיה. שם נשהה 6 לילות ונטייל בכל יום באזור . לאחר מכן מתוכננת נסיעה לדולמיטים המערביים ל3 לילות כאשר מקום הלינה נסגר במדונה די קמפיליו. שאלתי היא האם כדאי ביום שנוסעים לכיוון הדולמיטים לעבור קודם דרך ריבה דל גרדה מפלי ורונה ואגם טנו או לעשות את המסלול הנ״ל בטיול מגרדה וחזרה לגרדה. ושאלה נוספת אם כן אפשר אז האם כדאי להמשיך באותו היום גם למסלול של טובל, מלבנו ואדי די ג׳נובה? או לעשות זאת יום למחרת. והאם ביום נוסף שיש לנו בדולמיטים כדאי לנסוע לכיוון בולצאנו טרנטו ומארנו? כאשר למקום הלינה שוב צריכים לחזור למדונה די קמפיליו . מציינת שבטיסת חזור היא מונציה כאשר הלילה האחרון יהיה מונציה. שוב תודה

-
סליחה על הבלבול בכיוונים.מובן שהתכוונתי לדולומיטים המזרחיים שיישמרו לטיול הבא.
ועוד שאלות, האם יש גם ילדים בטיול? האם לא תקיפו את אגם גארדה בזמן שהותכם בסביבה?
את הנסיעה לכיוון מדונה די קמפיליו, אפשר לתכנן דרך אגם איזאו, ואגם אידרו , העיירה אנפו, המצודה שנמצאת מעל העיירה.
https://www.google.co.il/search?q=rocca+d%27anfo&espv=2& amp;biw=1366&bih=643&tbm=isch&imgil=DZwwNeYmGljA 1M%253A%253BV-KMvDqI3yM_9M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fitin eraribrescia.it%25252Fcultura%25252Fla-rocca-d%25252525E2%25 25252580%2525252599anfo%25252F&source=iu&pf=m&fi r=DZwwNeYmGljA1M%253A%252CV-KMvDqI3yM_9M%252C_&usg=__xcR fLT0nQQzMfgzjefYhLhYZG3k%3D&ved=0CCcQyjdqFQoTCPamj6KN58Y CFUSyFAod0ioF1w&ei=sIurVfaONsTkUtLVlLgN#imgrc=CmpuGpX0Y4 6TCM%3A&usg=__xcRfLT0nQQzMfgzjefYhLhYZG3k%3D
https://www.google.co.il/search?q=lake+idro&espv=2&b iw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&a mp;sa=X&ved=0CBsQsARqFQoTCLyFmceP58YCFUW6FAodAfkA1Q
ממדונה , טיול לעמק ראבבי - VAL DI RABBI
https://www.google.co.il/search?q=rabbi+italy&espv=2& ;biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ &sa=X&ved=0CEoQsARqFQoTCPq764Xr5sYCFUU3FAodLW0Aaw#tb m=isch&tbs=rimg%3ACaoz_1DTu48z0Ijgpye6qojH7G1mau9TlCKDdp aoi_1TOKIZqAcdIQ5hAgDe1P3pe4MBACusyoetP4ry8LZtcfJwP3wSoSCSnJ 7qqiMfsbEUH5tLEie8tlKhIJWZq71OUIoN0RATvehrahtbsqEgmlqiL9M4oh mhHkHNuYqdaaeioSCYBx0hDmECANEYbM4IgIGmAAKhIJ7U_1el7gwEAIRZwY ZIBP1BEgqEgm6zKh60_1ivLxH_1US1zBj3gqyoSCQtm1x8nA_1fBEc4j5qSi -R7a&q=rabbi%20italy&imgrc=C2bXHycD98ENuM%3A
מקוה שכל הקישורים ייפתחו. למראנו בהחלט אפשר להגיע לשעות קצרות בתוך תכנון של טיול ליום אחד. בולצאנו... פחות אטרקטיבית בעיני.
לבקר במפלי וורונה תוכלו בדרך חזרה לונציה. אם יהיו מספיק אטרקטיביים לאחר סיבוב בעמקים סביב מדונה.
-
סליחה על הבלבול בכיוונים.לטיול נצא עם ילדים בני 8ו13. בוודאי שנטייל באזור גארדה יש לי תיכנון לכל יום...
יש לך מושג להגיד לי מה המרחק ממדונה די קמפיליו למוראנו? אני רוצה לעשות שם. את מגלשות הרים במראן. ושוב תודה

-
סליחה על הבלבול בכיוונים.ממדונה למראנו 95 ק"מ. כשעתיים נסיעה. הכבישים מפותלים ונסיעה לא מאד מהירה.
-
סליחה על הבלבול בכיוונים.תודה על העזרה
-
סליחה על הבלבול בכיוונים.r.o.
איך את מכניסה קישורים? כשאני מכניסה קישדור זה נראה ככה
1. rocca d'anfo
2. lake idro
את צריכה לסמן כאן את המילה או מילים. ללחוץ על 2 הטבעות השלובות (שרשרת) בשורות אפשרויות העריכה שמעל החלון .
נפתחת תיבה בתוכה תראי אתהמילה שסימנת ומתחת יש מקום להעתיק את כל הקישור (לא רואים את כולו אבל הוא שם)
בהצלחה בפעם הבאה.
בטי, כדאי שתלמדי להשתמש במפת גוגל.
היא תעזור לך מאוד לטייל. להתמצא ולמצוא אתרים מענינים בדרך שאולי לא חשבת עליהם. .
מצרפת קישור לדרך אל מגלשות 2000 Meran , . לא צריך להכנס לעיר מרנו כדי להגיע לשם . תסתכלי במפה המצורפת. הכביש הימני ביותר ב "טבעת" הקטנה שקצה הצפוני מתאים. יפה גם לנסוע בכביש שלא מסומן כי הכנסתי את מרנו (בין הימני לשמאלי) ובצומת יש בו שלט אל הכפר טירול ועוד. אני לא יודעת כמה חם ועמוס יהיה. בטירול עצמה יש טירה עתיקה . ראינו אותה ממרנו. נסענו לכפר עצרנו בחניה פנויה והלכנו הרבה ברגל. .. גם תצפית מהטילת אל העמק יפה.
לחליפין אם יש פנאי טיול קצר בעיר העתיקה של מרנו גם יכול להיות מוצלח.
.
איזה דרך בקטע הארוך קלה יותר לנהיגה ? השמאלי או הימני.? אני מכירה רק את הקטע ממרנו עד הנקודה שמסומנת Via nazionale.
הבסיס שלנו היה במרנו ולא הרחקנו לנסוע כי מזג האויר היה סגרירי מאוד.
עמק רבי חזר למגירה.
-
שאלה לגבי הדולמיטים -
טעות