ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבל ביער השחור ?

פורום אירופה
    3
    6
    1386
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רויטל 1
      רויטל 1 נערך לאחרונה על ידי

איזה רכבל מומלץ יותר ביער השחור - הרכבל בפלדברג או הרכבל להר שאואינסלנד ליד פרייבורג (מבחינת הנוף הנשקף, לא נראה לי שנעשה שם מסלול טיול רגלי, אלא הכוונה יותר לעלות, להשקיף על נוף יפה, לבלות זמן קצר למעלה ולחזור)?

ושאלה נוספת: לאור העובדה שנהיה בטיול זה בכמה וכמה רכבלים מרשימים בשוויץ (טיטליס) ובאוסטריה – האם כדאי לוותר על הרכבל ביער השחור (לטובת יותר זמן במקומות אחרים) או שבכל זאת מדובר בחוויה שונה שלא כדאי להחמיץ?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

רכבל ביער השחור ?:Re
        לדעתי-לא הכרחי כאן רכבל כי יש לכם מספיק מרשימים לאורך המסלול.
        מאידך אם את עם כרטיס היער השחור, העליה ברכבל היא חינם,ומה שיש חינם אז מנצלים,לא?
        מבחינת נוף? קשה להשוות,שניהם מוצלחים כל אחד בהיבט אחר.
        • רויטל 1

תודה, יונית. פשוט הרכבל יוצא ביום הכי עמוס בטיול שלנו, שלפי המשוב שלכם אינו אפשרי (יציאה מוקדמת מלוצרן ליער השחור, הצצה קצרה של כשעה-שעה וחצי בפארק הציפורים ווגל סטיינן, הנמצא על הדרך שלנו וכשעה ועשר דקות מלוצרן (בעיקר בקנגורו ובחממת הציפורים), משם לטודטנאו- רק למגלשה פעם אחת, הרכבל בפלדנברג - טיטיסי - פרייבורג ומשם כשעה נסיעה למלון בשטרסבורג ללינה)- ואני מנסה לראות איפה אפשר ``לקצץ בנטיעות`` כדי להפוך יום זה לאפשרי...
          • יונית
            יונית נערך לאחרונה על ידי

טוב
            לא אגיד את עמדתי שוב על המסלול הזה, נכון?

אפשר להוריד את הרכבל בדיוק כמו שאפשר להוריד את טיטזיי(תהיו בעוד אגמים,לא?)
            או את מגלשת ההרים(יש אין ספור באוסטריה )או את פארק הציפורים ומופע הנשרים שם(יש גם בוורפן אם תהיו במערת הקרח)
            והינה -נשאר יום בלי ``כלום``
            הכול עיניין של פרופורציות בין ``כיף`` לילדים ובין ``אתרים מקומיים`` ,נראה לי קצת לא נכון להיות ביער השחור- בעצם בשביל אתרי כיף.
            עוד יותר מזה, אני חושבת שפארק ציפורים או מגלשת ההרים הם יעדים נחמדים למי שמטייל ביער השחור עם ילדים-אבל ממש לא אתרי חובה, או ``צריך`` להיות בהם,אלא השלמה למסלולי הטיול של היער.
            אבל אם מגיעים ליומיים ליער השחור ועוד לנים בסטרסבור,אז באמת שווה למיין את האתרים של היער עצמו ופחות את ה``נלווים``
            וזו דעתי.

ולשאלתך-בין רכבל להר לבין אגם-מה את בוחרת?
            לפי זה תמייני.
            • gilgi
              gilgi נערך לאחרונה על ידי

טיטיזיי זה אגם? מקסימום שלולית!
              בקיצור כפי שכתבה יונית אפשר לוותר.
              • רויטל 1

יונית, תודה. אני בהחלט אעשה חושבים שוב (אבל לדעתי הצלחתי לשפץ את שאר התוכנית - למעט יום זה שעדיין עמוס מדי - כך שאני אולי בדרך הנכונה...)
                לגבי מגלשת ההרים בטודטנאו - כולם מהללים אותה. אמנם נהיה גם בזו של אבטנאו בהמשך, אך האם זו של טודטנאו לא אטרקטיבית אף יותר?
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון