אגם בלטון
-
היי
אני וחבר שלי החלטנו במהלך הנסיעה שלנו לבודפשט (5 ימים ) לנסוע יום אחד לאגם בלטון - לצאת מוקדם בבוקר ולחזור מאוחר בערב, ללא שינה.מה המקומות שהכי מומלץ לנו ללכת בהתחשב בעובדה שנהיה שם רק יום אחד?
אנחוו מעדיפים אטרקציות וכו מאשר מצדות כי בכל זאת אנחנו די צעירים וגם הולכים לספוג המון תרבות בבודפשט כך שהחלטנו ביום הזה לחפש כמה שיותר דברים כיפים שיתאימו לגילנו (18). בכל זאת מעדיפים להספיק כמה שיותר גם אם היום יהיה לחוץ .
תודה רבה
-
אגם בלטוןאתמול שאלת. וגם קיבלת תשובות.
-
-
אגם בלטוןלח.ג.-----נהוג בפורומים להגיב על השאלה ששאלו, ולהמשיך באותו שרשור להבהרות נוספות. אני בטח לא אקפוץ משרשור לשרשור.
-
אגם בלטוןאני חדשה בפורום. עוד לא הבנתי לגמרי את הכללים,אני מתנצלת. אם עשיתי משהו שגוי.
-
אגם בלטוןמקבל את ההתנצלות. ההמלצה שלי:
1. אם התשובה שקיבלת מספקת, תגידי תודה.
2. אם יש לך שאלות נוספות, אז תמשיכי בבאותו השרשור שכולם ידעו על מה מדובר, ובצורה כזאת גם תקבלי יותר תשובות לענין.
-
אגם בלטוןlbd
עניין של דרך חשיבה:
האמת שאני דלגתי על ההודעה השניה ונכנסתי אליה רק בעקבות תגובתך ובדקתי על מה הכעס.
ולמה? כי אין לי מושג על הדרך מבודפשט לבלטון. הגעתי לבלטון לפני שנים רבות מאוד ברכב פרטי ולא ישירות. בטח השתנו כבישים ועל תחבורה ציבורית איני יודעת כלום ידעתי שאת בני יסיע בן המשפחה החביב שלנו.
כשהכותרת רק בלטון יש לי מידע, לא רק כי הבן נסע וחזר עם הרבה צילומים וחויות אלא כל שנה מחדש יש תקוה (בלחץ הבן דוד) לנצל את דירת הקייט לבילוי משפחתי תלת דורי.
ד.א. הם טיילו ברגל בשביל ביער ליד באזור בלטונפירד וטעו בדרך. אז לא ממליצה אם לא יודעים בודאות את המסלול בטבע... יש בקייץ הרבה חרקים ו"הפריעו" לנחיל . הילדים ההונגרים סיפרו לנו שלא יחזרו ליער הזה לעולם .
-
אגם בלטון