Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiang
-
אשמח לעזרה בתכנון השהות שלי באיזור Lijiang
אני אהיה באיזור חמישה ימים התכנון הראשוני הוא
יום ראשון הגעה ברכבת מדאלי , טיול בעיר
2. יום שני טיול Baisha
יום שלישי Shuhe Old town
יום רביעי Tiger Leaping Gorge שינה באמצע המסלול
חמישי Tiger Leaping Gorge שינה ביום החמישי ב Lijiang
האם ניתן לעשות את הטרק ב 2 ימים, האם ניתן לעשות אותו עצמאית (איזה אוטבוס מאיפה מתחילים ...)
תודה אשמח להערות עצות לגבי השהות שלי באיזור
תודה מראש לכל העונים
-
Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiangאפשר לבקר ביום אחד בבאישה, שוחה, ליג'יאנג.
אני לא אהבתי את ליג'יאנג, ופחות מכך את טרק דילוג הנמר, עיר מאוד צפופה וממוסחרת.
כך גם הכפר באישה.
אפשרי ורצוי לסיים ביום וחצי כמו שתיארת.
אפשר עצמאית, אבל סיכוי גדול שתפגשי כבר בדרך לשם עוד מטיילים.
יום לפני היציאה לטרק נרשמים באכסניה להסעה של הבוקר, זה מאוד קל והפרוצדורה מוכרת לצוות באכסניות.
-
Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiangיש טיפ מעניין שמפנה לחברה שעוסקת בטיולים באזור ומתבססת על קיימות של התושבים באזור. בדוק איתם אפשרויות.
-
אני דווקא אהבתילמרות שבדרך כלל אני חותם בעיניים עצומות על כל מה שגילי כותב, במקרה הזה אנחנו חלוקים.
אני אהבתי מאוד את ליג'יאנג, וגם את הטרק. אפילו באישה הייתה חביבה בעיניי. את דאלי הרבה פחות.
ליג'יאנג אכן צפופה וממוסחרת, אבל גם יפה להחריד וכיפית מאוד, בעיקר בשעות הערב. אחד המקומות בסין שדווקא הייתי שמח לחזור אליהם.
-
Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiangתודה על התגובות
האם אני יכול צאת בבוקר Lijiang
ואז להתחיל את הטרק לישון בהר ואז לחזור
האם אני צריך להגיע יום לפני לישון באיזור על מנת
"יום לפני היציאה לטרק נרשמים באכסניה להסעה של הבוקר, זה מאוד קל והפרוצדורה מוכרת לצוות באכסניות."
כמה זמן נסיעה זה לכפר שממנו מתחילים?
-
Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiangחתול -

כתבת בהודעה הראשונה שלך שאתה מתכנן לצאת ברביעי , אז ככה -
תירשם באכסניה בליג'יאנג ביום שלישי להסעה של רביעי בבוקר.
ברביעי בבוקר נוסעים 2-3 שעות לשמורה, הולכים 6-8 שעות, ישנים באכסניה באמצע המסלול, בבוקר יום חמישי הולכים עוד 2-3 שעות לסוף הטרק, חוזרים לליג'יאנג. -
אני חושב שאת "אהבתי/לא אהבתי" כדאי לציין עם תאריךלהבנתי, השינוי שעבר על האזור ב-10 שנים האחרונות הוא עצום ומושפע בעיקר מ"סימון" ליז'יאנג כיעד להמוני הסינים המתעוררים.
סוחה ניראתה, (יפה ככל שתהיה), כבר לפני 7 שנים סינטטית כמו אתר של דיסני.
-
צודק. אהבתי לפני חמש שנים.כבר אז העיר הייתה מלאה בתיירים סינים. זה דווקא היה נחמד בעיניי, ויצר אווירה תוססת ומהנה. הטרק היה שקט מאוד - הלכתי לכל אורכו לבד או עם בחור שפגשתי בהסעה לשם, לסירוגין. שקט ופסטורלי ועם נוף נהדר.
-
צודק. אהבתי לפני חמש שנים.אפשר לעשות את הטרק ביום אחד. זה פחות כדאי כי זה דורש מאמץ מסויים אך במידת הצורך אפשרי.
-
Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiangליזיאנג למרות המסחור שלה היא העיר הכי יפה שראיתיי בסין.זו גם דעתה של אישתיי
-
Tiger Leaping Gorge ואיזור Lijiangהיינו בליגיאן לפני כחודשיים וגם לדעתנו העיירה מקסימה. אומנם ממוסחרת אבל תוססת רחובות וסמטאות מקסימים שומרת על המסורת הנאשית. בקיצור מאד מומלץ לשהות בה לפחות יומיים ולטייל באזור.אחר הצהריים היו רקודים נאשיים(כמו ריקודי עם)בכיכר ליד גלגל המים וגם בכיכר השוק של כל זקנות וזקני העיירה בשלל תילבושות וכולם הצטרפו לריקודים .פשוט מקסים.ולראות את הגגות המוארים של העיירה בערב אין יפה מכך.מומלץ לישון בעיר בעתיקה של ליגיאן ולא מחוץ לעיר העתיקה