צ'ק אין מוקדם ב - southwest; מטען
-
ושוב איתכם בענייני הבת השוהה בקליפורניה ועומדת לטוס מחר בטיסה פנימית ב - southwest מסקרמנטו לאונטריו (ל.א).
היא לא תהיה ליד מדפסת ביממה הקרובה, ושאלתי היא אם יש בעייה כלשהי שאני אבצע עבורה את הצ'ק אין המוקדם מהארץ - מה שאומר שלא אוכל להדפיס לה את הבורדינג פאס כמובן אלא לכל היותר לשלוח לה אותו לנייד.
הם מבקשים את הבורדינג פאס הזה שם?
ואם כבר אנחנו בענייני southwest - חידת מטען -
הם מאפשרים לשלוח שתי מזוודות לבטן המטוס (כן כן... זו לא טעות).
בנוסף - מאפשרים לעלות למטוס -
Carryon items are limited to one bag plus one smaller, personal-type item.
ובנוגע ל - one smaller, personal-type item -
הם מסבירים שזה כולל -
Personal-type items include purses, briefcases, cameras, food containers, or laptops (case included). Pet carriers are considered either a personal item or a carryon item
עכשין השאלה היא כזאת.....
מזוודה גדולה אחת תשלח בוודאות לבטן המטוס.
פרט לה - יש לה טרולי קטן שעומד כמובן במידות + תיק גב אחד (בסגנון תיק בי"ס) + רצון עז להשתמש בעוד תיק גב אחד כזה....

השאלה היא אם יתנו לה למשל לעלות למטוס עם שני תיקי הגב (כאשר המזוודה והטרולי ילכו לבטן המטוס - שעם זה וודאי שאין בעייה), או עם טרולי + תיק גב (כשהמזוודה ותיק גב שני ילכו לבטן המטוס)?
למישהו יש ניסיון איתם בעניין הפרשנות בשטח ל - one smaller, personal-type item?
המון תודה מראש,
שמוליק
-
צ'ק אין מוקדם ב - southwest; מטען1) צ'ק אין עושים עד 24 שעות לפני מועד ההמראה. מומלץ לעשות אותו כמה שיותר קרוב ל-24 שעות לפני כדי לקבל מקום טוב בתור העליה למטוס, הרי המושבים לא מסומנים וכל הקודם זוכה.
2) מותר שתי מזוודות וגם טרולי. אם יש לכם מזוודה אחת, שלחו את הטרולי לבטן המטוס יחד עם המזוודה.
3) אני עליתי למטוס גם עם טרולי וגם עם תרמיל גב, עבר חלק. אבל חבל להעלות למטוס הרבה פריטים, עדיף לשלוח, הרי משלוח שתי מזוודות כלול במחיר הכרטיס.
4) לגבי הבורדינג פס, לא צריך להדפיס, אפשר להדפיסו בשדה או להטעין אותו לטלפון הנייד אם יש לכם אינטרנט. בבורדינג פס מופיע את המספר בו תעמדו בתור לעלייה למטוס. התורים מחולקים מ-0 עד 5, מ6-עד 10 וכן הלאה.
5) הכוונה לחפץ קטן זה למחשב נייד, או תיק של אשה, אני פירשתי זאת כתרמיל קטן וזה עבד.
-
צ'ק אין מוקדם ב - southwest; מטעןהמון תודה!
-
צ'ק אין מוקדם ב - southwest; מטעןלעניין הדפסת הבורדינג פס - זה בעיקר לאלו שלא מפקידים מזוודות ואז הם מגיעים ישר לסקיוריטי.
אם הבת ממילא מפקידה מזוודות - אז אין בכלל צורך להדפיס מראש. בעמדת הפקדת המזוודות היא תסרוק את הדרכון והבורדינג פס יודפס עבורה. אין שום בעיה.
-
צ'ק אין מוקדם ב - southwest; מטעןתודה רבה עמיחי.