ציוד להודו נפאל
-
שלום.
בעוד שלוש שבועות אני טס להודו נפאל ורציתי שאנשים שיודעים טוב שיוכלו לייעץ בלי בקשר לציוד.טיול תרמילאי טרקים.
תרמיל:אחרי מעבר רב באינטרנט לא הגעתי להחלטה ברורה.לטיול תרמילאי טרקים מה הגודל הכי מומלץ שיהיה לתיק?60+\70?
תרמיל יום:האם יש צורך לקנות תרמיל יום איכותי או שניתן להסתדר גם עם תיק גב פשוט מהבית?יש צורך להשקיע בהוצאה הכספית הזאת?
סנדלים:אוקי,נעלי הליכה יש,נעלי בית יש,האם יש באמת צורך בקניית סנדלים?
חולצה תרמית:כמה חולצות תרמיות כדאי לקחת איתי?
מכנס תרמי:האם יש צורך במכנס תרמי או שניתן להסתדר בלעדיו?
תודה לכל מי שעונה!!
-
ציוד להודו נפאל60-70 ליטר, בוא אני אגלה לך סוד, לא באמת כל כך משנה. מה שמתאים לך יותר מבחינת גודל, נוחות, כמות הציוד שנכנס, זה מה שחשוב.
אני חושב שתרמיל יום זה חשוב, בסוף ביליתי יותר זמן איתו עליי מאשר התרמיל הגדול, זה לא אומר שצריך לקנות את הכי טוב והכי יקר, אבל כדאי שיהיה משהו נוח, זה איתך תמיד, בטיולי יום, בנסיעות בהסתובביות וכו'. אם יש לך תיק בבית שהוא מספיק נוח אז בכיף למה לא.
אם אתה רואה את עצמך הולך עכשיו להיות (לא יודע כמה זמן) עם נעליים בלבד אז כנראה שלא צריך סנדלים, אבל אני אישית חושב שזה חובה, כמה אפשר להיות רק עם נעליים?
חולצה תרמית- אחת, גג שתיים.
תמיד אפשר להסתדר בלי, כיף שיש, לא הייתי משקיע בזה את הכסף, אם אין לך אז תקנה בנפאל, אם יש לך אז תביא.
ונעלי בית?- את זה ממש לא הייתי מביא.
-
יש רשימות ציוד בצד שמאל ====> -
יש רשימות ציוד בצד שמאל ====>יש לי בבית חולצה תרמית level 1,היא תהיה טובה לטיול הזה?
תודה.
-
יש רשימות ציוד בצד שמאל ====>תרמיל יום פשוט יספיק. אין צורך בהוצאה כספית נוספת. גם כפכפים יספיקו אם כי סנדלים יהיו נוחים יותר. למעשה תוכל להשלים ציוד בנפאל: הציוד איכותי, לרוב זול וגם החיקויים הזולים יספיקו לכמה טרקים.
אל תמהר לרכוש ציוד. תמיד תוכל לקנות ציוד בנפאל.