דולר קנדי היכן לרכוש?
-
בוקר טוב
נוסעים לארה"ב עם גיחה של 3 לילות בקנדה (מפלי הניאגרה וטורונטו).
לקנות דולר קנדי בארץ? להמיר בארה"ב?
עבור הלינה במלון במפלים ניתן לשלם בדולר אמריקאי?
מתקשה להעריך לכמה דולר קנדי נזדקק.
-
דולר קנדי היכן לרכוש?למה לא לשלם בכרטיס אשראי את המלון?
-
דולר קנדי היכן לרכוש?תודה. ובהנחה שעבור הלינה נשלם באשראי עדיין זקוקים למזומן. מציעה לרכוש מהארץ? להמיר בארה"ב? בקנדה? מדובר בסכומים קטנים יחסית (הלינה בטורונטו אצל חברים)
-
דולר קנדי היכן לרכוש?אצל חלפן מורשה בארץ. טלפן למספר חלפנים באזור מגוריך ובדוק האם יש להם דולרים קנדיים בכמות הדרושה לך ובאיזה שער ימכרו לך ולאחר מכן בחר היכן שמשתלם לך.
בסכומים קטנים, לא שווה לבזבז זמן חו"ל יקר על חיפוש חלפן שם וגם אינני בטוח שתקבלו שם שער המרה טוב יותר. בכל מקרה בסכומים קטנים גם הפערים בין חלפן לחלפן יהיו קטנים.
-
דולר קנדי היכן לרכוש?אני הייתי קונה בארץ סכום קטן (100$). ואם צריכה עוד, מוציאה כסף בכספומט שם.
גם ככה כמעט כמעט הכל אפשר לשלם באשראי (מלון, מסעדות, קניות...).
בהיותי עצלנית אני בדרך כלל קונה מט"ח אקזוטי (כל מה שהוא לא משהו שיוכל לשמש אותי בנסיעות תכופות) בסכומים קטנים בצ'יינג' בשדה התעופה (אירו ודולר אנחנו קונים בדואר).
לא שווה לי לבזבז זמן טיול בשביל הפרש של כמה שקלים.
-
דולר קנדי היכן לרכוש?למה בכלל לפרוט ? ברוב המקומות ייקבלו כרטיס אשראי
-
דולר קנדי היכן לרכוש?בניאגרה פולס קנדה מקבלים - $ אמריקאי.
-
דולר קנדי היכן לרכוש?יש לשים לב שבקנדה כמעט בכול עסקאות האשראי (סופר, מלון, מסעדה,תחנת דלק) חייבים להקליד את המספר הסודי.נאמר לי שהקנדים כמעט ולא משתמשים במזומנים.
ייעדתי כרטיס אשראי מסויים לתשלום בקנדה. זהו כרטיס שאינני משתמשת במספר הסודי שלו, ולכן לא זכרתי אותו. למזלי היה ברשותי כרטיס נוסף עם הקוד.
נילי
-
דולר קנדי היכן לרכוש?