יום ב-Connecticut
-
ראיתי שבתגובה לפוסט של עינת ג, מוני נתן לה מסלול:
אצלנו CT היא ביום שלאחר הנחיתה, כשאנו לנים לילה לפני ב-West Heaven, CT ולילה לאחר מכן ב-Groton, CT כשהיעד למחרת הוא בעיקר Mystic, CT וקידום לכיוון Cape Ann, MA.
במקור חשבתי לעשות ביום זה מסלול קליל של קו החוף האטלנטי של CT וקניונים, משהו כמו זה:
האם כדאי להאריך את המסלול המקורי שלנו ו"לגנוב" משהו מהמסלול הנ"ל ?
-
יום ב-Connecticutהתוואי שהוצע לעינב כולל חלק לא קטן בברקשיירס ולא נטו המעגלי שבמערב קונטיקט.
תישארו עם מסלול עיירות החוף/סיור חינמי בייל/אאוטלטים/עמק הנהר קונטיקט כולל הכפר של אסקס,מעבר על גשר הנהר אל ג'ילט קאסל סטייט פארק,ואת הירידה לגרוטון הייתי עושה לא עם החבירה ל-מהיר 95, אלא על כביש החוף 156 בתוואי הממופה הבא-
מוני
אגב אם לא תרצה לחכות ל-10:00 או 10:30 לסיור בקמפוסים הייתי עושה את הדרך לאאוטלט של קלינטון על פי התוואי גם הוא מומלץ בסיפרון המסלולים
on the road new england
מוני
-
תודה, מוני !אעדכן את המסלול של יום זה בהתאם.
דרך אגב, מצאתי (ואולי כבר כתבתי על ה ?), שמרכז המבקרים בייל נפתח כבר ב-9:00 ושם אפשר לקבל חומר לסיור עצמאי (לא מודרך), מה שאולי יפתור ל את דילמת הלו"ז באותו בוקר.
-
יום בקונטיקטצביקה
לגביי ייל
קרא התייחסות של עמית פלד -
וכמו כן ראה בתגובה הישנה שלי תמונות שלנו מהסיור . http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-387 1853/srch-%D7%99%D7%99%D7%9C#msg_3871853
מוני
-
מוני, שוב תודה !הטיול של עמית פלד, שהוא עוד הלוך וחזור לניו יורק, נראה לי עמוס מאוד. גם מעל 400 ק"מ נהיגה, גם 3-4 ביקורים, שכל אחד מהם שעתיים-שלוש, גם יציאה מניו יורק בשעות עומס. אנחנו עושים מסלול חד כיווני ולא הרשיתי לעצמי כל כך הרבה ביום אחד.
בכל אופן התאורים שלו והתמונות שלך מאוד מועילים לקבלת החלטות במיוחד לגבי Yale והאטרקציות של Mystic.
-
למעשה התכוונתי רק לנושא הקמפוסים . -
OK -
מסלול מתוקן