חתונה אזרחית באירופה??
-
אשמח לשמוע אם יש המלצות לחתונה באירופה.
אנחנו מתכננים להתחתן באוגוסט או ספטמבר חתונה אזרחית מעדיפים איטליה הולנד..
אני יודעת שקפרסין היא יעד זול ונגיש לנושא וכנל שמעתי שפראג.
אם יש המלצות כל שהן לגבי הנושא מאד נודה.תודה מראש למשיבים. -
חתונה אזרחית באירופה??:Reיש מדינות שמחייבות זמן מינימלי למגורים בהן כתנאי לחתונה בהן. ממליץ לבדוק עם הרשויות המקומיות לפני שמתכננים נישואין במקום לא ידוע.
מהידוע לי בקפריסין זה הפשוט ביותר ולכן מתחתנים שם (פרט לזה שזה קרוב). -
חתונה אזרחית באירופה??:Reאין לי נסיון בענין הזה. אבל, נתקלתי היום בלינק של סוכנות נסיעות שעוסקת בענין .אני מניח שאם אין לכם את הכתובת שלהם,לא מזיק שתהיה ואולי גם תקבלו מהם תשובות יותר מוסמכות.ראיתי בקישור, חתונות בפראג הפוטוגנית.אם תצטלמו שם אחרי החתונה ישארו לכם גם תמונות שמשמרות זכרונות יפים ולא רק חתיכת נייר חתומה ע`י שופט.-----מזל טוב אורי.
קבלו כלה סינית.
אחרי הרישום אצל השופט, הלכו חתן כלה, עם המשפחה להצטלם בפארק.המשפחה צילמו אבנים ואני את הכלה. -
אופס: הלינק. -
תודה לכולם
-
חתונה אזרחית באירופה??:Reמזל טוב- לדעתי היעדים הכי מתאימים לזוג ישראלים זה קפריסין ופראג. במקומות אחרים את צריכה זמן מסוים לשהות במקום.
אני יכולה להגיד מנסיוני -התחתנתי עם צרפתי ונסענו להתחתן בצרפת כמובן ועיירה שבה גרה משפחתו וגם אני הייתי צריכה לשהות שם זמן מה. נראה לי שפראג זו בחירה מצויינת
ורק מזל טוב -
חתונה אזרחית בהולנד??:Reהי,
אנחנו לא ישראלים. רק אני הוא הולנדי וגם לא יהודי כך שבכל מקרה אין אופציה ישראל.
חשבנו אולי בהולנד מיכוון שבמלא אנחנו מתכננים להיות שם כמה זמן
אגב האם היית צריכה להביא משהו מסמכים להראות שאת רוקה מישראל מתורגמים לאנגלית?? או משהו אחר?
תודה -
חתונה אזרחית בהולנד??:Reתשובה ישירה מהשלטונות ההולנדיים תהיה המדוייקת ביותר והעדכנית ביותר. -
חתונה אזרחית באירופה??:Reהכי פשוט ומהיר, קפריסין!
לגבי הדרישות, אפשר למצוא כאן: http://www.ucm.org.cy.ws011.alentus.com/eng/civil_marriages.htm
לגבי איך להגיע לשם ולפתור לכם את כל הכאב ראש, יש פרטים כאן: www.trodosair.com/cyprus.htm