דרום אמריקה - טיסות
-
חבר'ה לאחר צבא - רוצים לטוס לארגנטינה - לאושאוייה ולחזור מיעד אחר (כנראה פרו). תאריך החזרה ייתכן שישתנה וייתכן שגם יעד החזרה (אולי מקוסקו. תלוי איך הטיול זורם). איך נוהגים במקרה כזה לגבי כרטיסי טיסה? היכן כדאי לרכוש כרטיסי טיסה מוזלים? (ראיתי שכרטיס הלוך עולה כמעט כמו הלוך חזור). מתכננים לחודש דצמבר וחזרה באפריל. האם כדאי לרכוש מעכשיו כרטיסים או שהמחירים ירדו עד אז?
-
דרום אמריקה - טיסותבימינו ובמיוחד בטיסות ארוכות המחירים לא יירדו אם תחכו בדרך כלל, יש סיכוי שגם יעלו. אין ממש טעם לחכות, אלא אם אתם לא בטוחים אם אתם רוצים לקנות או לא. שווה לדבר עם סוכן נסיעות, לפעמים בטיסות ארוכות יש להם דילים יותר טובים מאתרי חיפוש למיניהם.
-
דרום אמריקה - טיסותאני קניתי בדיוק את הכרטיס עליו מדובר.
דצמבר לבואנוס איירס וחזרה מפרו נכון לעכשיו ביומו האחרון של אפריל.
מבחינת שינויים את צריכה לברר מול הסוכן מה התנאים המתאפשרים.
המחיר..ממה שיצא לי לראות לפחות עם הכרטיסים שאנחנו קנינו,המחיר לאט לאט עולה בקצת כל פעם,מה גם שרצוי לתפוס מקומות בטיסות (במיוחד אם אתם מספר לא קטן של חברים) -
דרום אמריקה - טיסותתודה על התשובות. אני מבררת בשביל הבן שלי וחבריו שלא בטוחים שיחזרו בתאריך מסוים, ייתכן שירצו להוסיף עוד יום, להוריד יום, לחזור ממקום אחר, או אם ירצו לקצר מסיבות שונות (הם רוצים לנסוע לכ- 4 חודשים). הטיול שלהם הוא טיול מתגלגל (אני מניחה שככה זה בטיולי תרמילאים). בכל מקרה, אני רואה לפי התשובות שכדאי לסגור את הדברים מול סוכן ולא דרך אתרי אינטרנט, על מנת לבדוק את כל האפשרויות.
ושוב תודה.
אני מניחה שאחזור עם הרבה שאלות נוספות...
-
דרום אמריקה - טיסותאני אוסיף עוד משהו: נסענו לפני 6 שנים, וקנינו דרך סוכן. ידענו מאיפה אנחנו רוצים לחזור, אבל לא ידענו בדיוק מתי. הסוכן מכר לנו כרטיס שהוא עם אפשרות לשינוי אחד ללא תשלום (לאחד מאיתנו, השני היה מעל גיל 31 ואז התנאים בכרטיס אינם מאפשרים שינוי אחד בחינם). אחרי ששינינו החברה הארגנטינאית פישלה, ובטעות הזינה למחשב תאריכים לא נכונים, כך שעצירת הביניים ברומא בדרך חזרה היתה אמורה להימשך... שבועיים. כן, כן. הסוכן ראה את השינוי על המסך שלו בארץ (מבלי שבכלל דיברנו איתו או סיפרנו לו ששינינו את הכרטיס) ומיד קלט את התקלה והתקשר להורים שלנו כדי לקבל אישור לדבר עם החברה בשמנו, וסידר את כל העסק.
בכרטיס מורכב שכזה לדעתי עדיף שיש למי לפנות, על כל צרה שלא תהיה.