סלובניה עם בת 10 חודשים
-
האם מתאים לנסוע עם בת 10 חודשים לסלובניה? (אין ילדים נוספים).
אני מחפשת יעד עם כמה שפחות נסיעות. בגארדה היינו כזוג לפני 10 שנים ואני "שומרת" אותו שוב למועד שהיא תהיה קצת יותר גדולה.
חוץ מסלובניה שהיא יחסית קטנה לא מצאתי עוד יעד עם נסיעות קצרות.
אם ניסע לשם אני מתארת לי שנתרכז באזור בלד ובוהיני, אולי עם גיחה לפוסטוניה.
לא רוצה לטרטר אותה בנסיעות של למעלה משעה לכיוון ביום.
הבעיה לגבי האזורים הללו בסלובניה שאני מבינה שאי אפשר לעבור עם עגלה ברוב המקומות. האם זה נכון?
תודה!
-
סלובניה עם בת 10 חודשיםנראה לי שיותר נחמד להיות בעיר עם פעוטה כזו. עוד לא הולכת/צעדים ראשונים?
בלי רכב - הולכים ברגל/תחתית/טראם וכו'. היינו פעם עם תינוק בן 10 חודשים בפראג והיה נחמד.
-
סלובניה עם בת 10 חודשיםתודה, אבל אני לא אוהבת טיולי ערים
-
סלובניה עם בת 10 חודשיםסלובניה מתאימה לכם. אנחנו טיילנו עם תינוק שבוע בסוף ספטמבר עם תינוק בגיל הזה.
בתכנון נכון אפשר בקלות לטייל סביב האגמים וגם המערות מתאימות לטיול יום של כשעה נסיעה לכל כיוון.
אני לא בטוח שהטיול במערות מתאים לתינוק בגלל הקור. אנחנו ויתרנו.
יש עוד המון יעדים דומים.
היתרון של אגם בלד הוא הקירבה לשדה התעופה של סלובניה.
החיסרון הוא שהטיסות לסלובניה לא נוחות מבחינת שעות או מבחינת תדירות הטיסות.
אם אתם מתפשרים על טיסה ליעד רחוק יותר כמו הרבה גולשים בפורום (בודפשט או וינה) אז מדובר בנסיעה מאוד ארוכה שאני ממליץ להמנע ממנה עם תינוק.
אפשר לעשות טיול דומה באגמים אחרים באזור האלפים בטיסה למינכן, מילאנו או ג'נבה.
-
סלובניה עם בת 10 חודשיםמסכימה בדיוק עם מה שכתבת, ובאמת הטיסות ממש משגעות אותי, הכי טוב שמצאתי - הנחיתה ב 21:15 (צריך מלון ליד השדה) ובחזרה לארץ ההמראה ב 22:15. לגבי נחיתה במינכן אני גם שוקלת את זה (כבר נחתנו בשני הטיולים האחרונים שם, פעם אחת המשכנו ליער השחור ובשניה לזלצבורג) פשוט אני תוהה אם סביב מינכן נמצא מספיק דברים במרחקים קצרים. יש גם דברים שכבר הינו בהם כמו אזור הצוגשפיצה, הטירה של לודוויג (לא רוצה לשבש את השם אז לא כותבת)
-
סלובניה עם בת 10 חודשיםלא טיילתי במינכן אבל אני בטוח שבאזור בוואריה יש לא מספיק אטרקציות לטיול שלם.
עברנו דרך בוואריה בדרך ממינכן לטירול בחזרה והתרשמנו מהיופי של האזור.
אני ממליץ לקרוא על העיירה גרמיש Garmisch, שלדעתי מתאימה לטיול כוכב באלפים הבווארים.
אולי שווה לכם לנסוע קצת יותר ולטייל בטירול.
-
סלובניה עם בת 10 חודשיםו telo, עוד כמה שאלות ברשותך: איפה טיילתם והיכן התמקמתם? ואיך הסתדרתם עם המנשא? יש גם משהו נוח בארגון הטיול בסלובניה בכך שיש המון מידע ולא צריך לקושש מתוך טיולים יותר מפוזרים שאנשים עשו בבוואריה וביער השחור נניח
-
איפה מומלץ ללון?באיזה יישוב מומלץ ללון?
בלד עצמו? או מקום אחר (בהנחה שבעיקר נטייל בבלד ובאזור בוהיני)
-
איפה מומלץ ללון?אנחנו שכרנו דירה קטנה בעיירה בלד במרחק הליכה מהאגם.
מה הכוונה איך הסתדרנו עם המנשא? בטיסה?
המנשא נחשב לכבודה מיוחדת (כמו כסא תינוק) והוא נשלח בנפרד, כלומר לא כחלק מהמזוודות שלנו. זה תלוי גם במדיניות של חברת תעופה.