רומא וטוסקנה
-
היי כולם
רציתי לשמוע את דעתכם לגבי טיול של שבוע לאזור רומא ופירנצה
אנחנו נוחתים ברומא בשעת לילה מאוחרת ביום שבת, חשבנו לישון באזור השדה ומוקדם בבוקר לקחת רכבת לפירנצה
לבלות שם לילה אחד בעיר ולמחרת לשכור רכב ולנסוע לאזור טוסקנה (שבו עדיין אין לנו שום תכנון) להיות שם שני לילות בהם נרד לכיוון רומא
נחזיר את הרכב בכניסה לעיר ונבלה עוד שלושה וחצי ימים ברומא עצמה
מה דעתכם? מה כדאי לשנות? האם יש המלצות מיוחדות לטוסקנה (עוד לא חקרתי את האזור בעצמי אז אשמח לשמוע הכל!)
תודה רבה רבה
-
לא ציינתי את זה אבל אנחנו זוג צעיר -
רומא וטוסקנהאני עשיתי עם חברות טיול לפני שנה - 5 ימים טוסקנה ועוד 4 ימים רומא, מספיק שם שלושה לדעתי. בנוגע להמלצות בטוסקנה אז המקומות שהכי נהנינו בהם היו פירנצה, פיזה, העיירה greve, san gimignano, סיינה, מעיינות חמים ב-saturnia, ופיטיגליאנו. צריך לבדוק מבחינת מרחקים אם זה אפשרי לעשות ביומיים-שלושה אבל אלה מקומות מומלצים מבחינתי.
-
רומא וטוסקנהטיול אפשרי אבל אינטנסיבי.
בטוסקנה אפשר לטייל גם שבוע ויותר ולא למצות את האזור
לא ברור לי למה לא חקרת את אזור טוסקנה עדין, ולמה אתם נוסעים לאזור.
מה אתם מחפשים? אין טעם לפרט בשירשור שפתחת את כל מה שיש לראות בטוסקנה כי זה אזור ענק. זה כמויות עצומות של מידע על טוסקנה.
אם אתם מתכננים טיול לקיץ קחו בחשבון שבטוסקנה יכול להיות חם כמו בארץ, ובמקומות התיירותים יהיה מאוד עמוס.
-
רומא וטוסקנהנשמע לי אינטנסיבי מאוד. נראה לי שעדיף להתמקד באזור טוסקנה ולהיות בפירנצה יומיים שלושה. ולהשאיר את רומא לפעם אחרת.