טיול יום מחוץ לבודפסט
-
נהיה בבודפסט מספר ימים.3 משפחות עם ילדים מחפש רעיון לטיול יומי מחוץ לבודפסט מלבד לברך הדנובה שאותו אנחנו כבר עושים
-
טיול יום מחוץ לבודפסט(אפשרות גם לחצי יום) -
טיול יום מחוץ לבודפסט(אפשרות גם לחצי יום)הטיול הקלסי מחוץ לבודפשט היא עיירה סנטאנדרה.
אפשר גם לבקר במוזיאון הפתוח הקרוב מאוד אליה..
-
טיול יום מחוץ לבודפסט(אפשרות גם לחצי יום)נראה לי שאת סנטנדרה אפשר לעבור בטיול לברך הדנובה. אנחנו עשינו טיול נחמד לעיר אגר ובמרחק לא גדול ממנה עיירה שנקראת סילבאסאבאראד, שם יש מסלול שעולים אליו ברכבת תיירים לתוך היער , את הדרך חזרה עושים ברגל לאורך נחל קטן שזורם ,היו שם משפחות עם ילדים שהשיטו סירות נייר במים והתרוצצו בשמחה.
-
טיול יום מחוץ לבודפסט(אפשרות גם לחצי יום)תודה על התגובה כמה זמן זה נסיעה לאגר מבודפסט?
-
טיול יום מחוץ לבודפסט(אפשרות גם לחצי יום)אני חוששת שלא בדקתי לעומק את המרחק, כ - 170 קמ לכל כיוון, לא נראה לי מתאים ליום אחד, מס. משפחות עם ילדים , אלא, אם כן לא איכפת לכם לנסוע מרחק כזה.
איות של שם המקום.Szilvasvarad
-
טיול יום מחוץ לבודפסט(אפשרות גם לחצי יום)יש חומר גם בפורום, צריך רק לחפש. אפשר במחלט ליום אחד. אני היתי שם. ברכב כשעה וחצי וברכבת שעתיים.
http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-20/msg-341 6594/srch-%22Eger%22#msg_3416594