טיול קוסטה ריקה ופנמה
-
אהלן
אני מתכוון לטוס לפנמה וקוסטה ריקה מה-20.8 עד ה3.10
התכנון הוא בעיקר לגלוש בחופים שנושקים לאוקייאנוס השקט (החופים הדרומיים) ובין השאר גם להגיע לאתרים המרכזיים והמומלצים בכל מדינה.
אני מתכוון לנחות בפנמה סיטי ולצאת לסן בלאס לכמה ימים (בין 3 ל-5) כאשר המטרה לשהות כמה שפחות בעיר מרגע הנחיתה.
קראתי פה שרצוי להזמין את החבילה דרך ההוסטלים אך האם יש דרך לסגור
הכל כבר מראש ולא לבזבז את הזמן בחיפושים בעיר?לאחר מכן לרדת את החוף לכיוון פלאיה ונאו ולאחר כמה ימים להמשיך לכיוון הגבול בלי יותר מדי עצירות בדרך.
בקוסטה ריקה התכנון הוא להתקדם על החוף הדרומי ולעצור מדי פעם בספוטים ליומיים-שלושה (השמות של הספוטים רשומים לי איפשהו)
לאחר מכן לקחת את המעבורת לכיוון החלק הדרומי של ניקויה ולגלוש באזור מל-פאיס.
לאחר מכן אני רוצה לעצור קצת עם הגלישה ולהיכנס פנימה לכיוון מונטה ורדה ופורטונה. ראיתי פה כל מיני שרשורים לגבי האטרקציות ככה שאני אגיע לשם ואסגור דברים לפי מזג האוויר, אבל מה מבחינת ההתניידות בין המקומות?
אני מבין שזה קצת מסובך, או שזה פשוט להגיע ולסגור העברות במקום?
משם לכיוון הגבול הפנמני לבוקאס לכמה ימים וחזרה לסן חוזה ללילה אחרון לפני הטיסה.
בסה"כ יוצא בערך שבועיים לפנמה ו-3 שבועות וחצי לקוסטה ריקה.
אשמח לשמוע רשמים והערות מניסיונכם.
תודה, ניצן.
-
טיול קוסטה ריקה ופנמהלגבי סן בלאס
אתה יכול ליצור קשר עם ההוסטלים מראש
הנה אחד מהם לדוגמא:
ולתאם מה שאתה רוצה- סביר שעדיין תצטרך ללון שם.
לגבי פורטונה-מונטה ורדה- לא כ"כ ברור לי מה הקושי בהתניידות. בין השתיים יש שירות די מהיר שנקרא- ג'יפ -סירה ג'יפ- מגיעים לאגם בג'יפ- שם מחכה סירה לחצות את האגם לצד השני ומשם אוסף אותך ג'יפ למקום הלינה שלך. לגבי הגעה ממאל פאיס לאחת מהן- תצטרך להחליף אוטובוסים/סירה מספר פעמים ולצאת מוקדם לדרך באותו יום