תכנון טיול-סוגרים טיסה
-
היי לכולם!
לאחר המון התלבטויות אירגנו את הטיול לאמריקה ועכשיו אנחנו רגע לפני אישור סופי לכרטיסי טיסה,
אנחנו יוצאים משפחה של חמשה נפשות -2 הורים,בת 20,בת 17 ובן 11.
הטיסה תהיה מתל אביב לטורנטו ובחזור חוזרים דרך מיאמי.
התאריכים:29.9-14.10
הפירוט של המסלול:
- טיסה מתל אביב לטורנטו הגעה ונסיעה למפלי הניאגרה -לינה במפלי הניאגרה-2 ימים 2 לילות
- ממפלי הניאגרה נוסעים לניו יורק-עצירה במוזיאון השוקולד בהרשי, המשך נסיעה לניו יורק או לינה בהרשי (לא הוחלט סופית עדיין)
- שהייה בניו יורק- 7 ימים 6 לילות
- טיסה מניו יורק לאורלנדו -7 ימים 6 לילות -ובתוכם נעשה את הפארקים באורלנדו וניסע לביקור קצר אצל משפחה בבוקה
- טיסה חזור ממיאמי לתל אביב
רק לידע כללי -זה טיול ראשון לאמריקה

האם התוכנית טובה לפי דעתכם מהניסיון שלכם?
שאלה חשובה: האם בשהייה בניו יורק כדאי לנסוע יום אחד לוושינגטון-לבית הלבן ומוזיאון החלל?
תודה לעוזרים

-
תכנון טיול-סוגרים טיסהאני הייתי ממליצה לכם לשנות את תכנון הטיול.
מפעל השוקולד בהרשי לא מצדיק נסיעה כל כך ארוכה. הזמן שלכם קצר ולכן לא ממליצה גם על וושינגטון במידה ואתם רוצים לשהות בניו יורק 6 ימים.
ממליצה בחום לקרוא חומר על ווטקינס גלן, קורנינג , איתקה, ולשלב אותם בנסיעה לניו יורק. לא ציינת את שעת הנחיתה אבל אולי כדאי ביום הראשון לבקר בטורונטו וביום השני במפלי הניאגרה.
-
תכנון טיול-סוגרים טיסהתודה על המענה

האם הרשי בכלל מתאימה לילד בן 11? ואילו דברים מומלצים יש באיתקה?
בודקים עוד עקב המלצותייך!

פירוט המסלול לפי תאריכים:
29.9 -טיסה מתל אביב לטורנטו -הנחיתה היא ב6:00 שעון טורנטו אז יש יום שלם- לאחריה ניסע ישירות למפלי הניאגרה ולינה שם / או טיול בטורנטו ואז לינה במפלי הניאגרה לקראת הצהריים -מה אתם ממליצים?
30.9- מפלי הניאגרה בבוקר וטיול באיזור
1.10-נסיעה לכיוון ניו יורק-עצירה במוזיאון השוקולד בהרשי מכיוון שיש לנו ילד בן 11-לינה בהרשי/לינה בניו יורק
8.10-2.10 ניו יורק והאטרקציות שבה- כולל פסל החירות וטיול באיזורים הקרובים לניו יורק (החשיבה היא לצאת יום אחד לוושינגטון האם מומלץ? )
8.10-טיסה מניו יורק לאורלנדו
8.10-14.10- אורלנדו-פארקי שעשועים מומלצים + ערב אחד נסיעה לבוקה לביקור משפחתי
14.10-טיסה חזרה ממיאמי לתל אביב
-
תכנון טיול-סוגרים טיסהגם אני חושב שהרשי מיותר בטח אם נוסעים במיוחד.
לדעתי צאו מהניאגרה ללינה באזור אגמי האצבעות (איתקה) ושלבו ביקור בווטקינס גלן אפילו על חשבון לילה בניו יורק.
היינו עכשיו 5 לילות בניו יורק וזה בהחלט יכול להספיק.
נסיעה מניו יורק לוושינגטון זה 4 שעות כל כיוון - לא הייתי נוסע ליום אחד.
עופר
-
תכנון טיול-סוגרים טיסהכדאי לקחת טיול מאורגן של טורפורפאן או מוטיטורס או המטייל מניו יורק למפלי הניאגרה? (בהנחה שננחת בניו יורק מתל אביב במקום טרונטו)
-
תכנון טיול-סוגרים טיסהלא מנסיון אישי אבל משפחה שפגשנו שם עשתה את הטיול שציינת של המטייל (נדמה לי חמישה לילות) ומאוד המליצו.
עופר