הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.
-
שלום רב,
אני שמחה להתעדכן בהודעות של כולם.
אנו, 2 זוגות, יומיים ל-12 יום לויאטנם , (אנו באים מתאילנד). האם אפשר להגיע גם לסייגון, כאשר החזרה לבנגקוק תהיה מסייגון. או לוותר.
איך בדיוק זה הולך? האם לכל מקום שמגיעים פשוט נרשמים לטיולים מאורגנים? מה העלות שלהם? ולא הבנתי את ענין הרכבת שמראש קונים כרטיס? ומודיעים? למי ומתי?
קצת מבולבל, כמוני.
אשמח לעצה ועזרה.
תודה מראש.
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.אני מניח שב-12 יום תוכלו לעשות טיולים בצפון ( טיסה הלוך ושוב להנוי) או משהו באזור הדרומי שיהיה סייגון- דאלאת -מוינה ( ואז סייגון לטיסה הלוך ושוב). שימו לב שלהגעה בטיסה- אתם צריכים ויזה.
רכבות-אפשר להזמין גם שם- אבל זה יהיה סיכון שאין מקום. השאלה גם מה יהיה המסלול הסופי, אולי לא צריך רכבות בכלל... וכן- אפשר להגיע ולהירשם לטיולים שם.
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.האם לא ניתן לעשות מצפון לדרום?
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.יכול להיות ממש צפוף 12 יום מצפון לדרום.. מסלול שכזה בטוח יחייב טיסות וגם ויתורים.
כנראה שאם צריך לבחור כדאי ללכת על הצפון: האנוי-הלונג ביי-סאפה ואם תרצו יש גם את הוי-אן במרכז ויאטנם שמאוד מומלצת.
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.הכל אפשר, אבל עם יום נחיתה ויום המראה, משאיר לכם 10 ימים נטו לטיול, והרבה זמן יצא לכם לנוע בדרכים . אני לא בטוח כמה תוכלו לראות בזמן הזה. נגיד שאחרי יומיים בהנוי תצאו ברכבת לילה להויאן, אבל זה לוקח לכם גם כמעט יום מהטיול ובהויאן תהיו 3 ימים, מה שישאר זה עוד נסיעה ארוכה לסייגון לאולי 3 ימים שם.
יש מספיק מה לראות בצפון או בדרום מבלי לבזבז כ"כ הרבה זמן על נסיעות. אבל זו דעתי הפרטית...
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.אם כן, אז מה עדיף? צפון או דרום?
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.יש כל מיני פרסומים של טיולים ב30-40 דולר ל 3 ימים, אך כאשר אני בודקת המחירים אחרים. מה נכון? אולי אני בודקת בחברות הלא נכונות.
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.טיולים לאן?
המחירים כל כך משתנים בויאטנם אז קשה לדעת

בכל מקרה לדעתי הצפון יותר יפה..
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.12 יום זה רק לצפון ויטנאם, שלדעתי עולה על הדרום.
לו"ז - הנוי 2-3 ימים בין טיול אחד לשני
סאפא 3 ימים
מפרץ הלונג יומיים
ואולי טיולי יום מהנוי לפגודת הבושם ולהואה לאו טאם קוק.
אין צורך להזמין מראש, וינטאם לא בדיוק המדינה האמינה מבחינת יושר באינטרנט.
כשתגיעו להנוי, ביום ההגעה צאו לטייל ברחוב ותמצאו המון סוכנויות נסיעות, כולל במלון שתשהו בו
בידקו מחירים של טיול למפרץ הלונג ושל טיולי היום תוך שימת לב לפרטים הקטנים כגון סוג הרכב/סירה. אוכל,..... לינה
לסאפא אינם צריכים לקחת טיול מאורגן מהנוי, אתם צריכים לקנות כרטיס רכבת והסעה מלאו קאי לסאפא (קנו מראש הלוך וחזור) כרטיס הרבהת הזה הוא הדבר היחידי שאולי הייתי קונה באינטרנט
בסאפא בשוק ליד המדרגות תמצאו המון בנות שבטים דוברות אנגלית מעולה שישמחו לקחת אותכם לטיולים.
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.חותם על כל מילה של אבי.
רק אוסיף שאלא אם אתם תתכננו לנסוע מיד בלילה ה1 לסאפא, אז אין בעיה להזמין את כרטיס הרכבת כשתגיעו להאנוי באחת מהסוכנויות (או דרך המלון שלכם), 24 שעות מראש זה מספיק בכדי להבטיח כרטיס לרכבת.
אני חושב שזה עדיף, כי ככה תשמרו את האופציה להחליט בהאנוי האם תסעו קודם להלונג ביי ואח"כ לסאפא, או להפך.
לדעתי הגמישות הזאת חשובה מאחר ובימים מעוננים החוויה במפרץ הלונג ביי פחותה. לכן אם כשתגיעו צפויים מספר ימים מעוננים במפרץ הלונג ביי, אז תתחילו בסאפא.
זה סתם טיפ קטן שקיבלתי לפני שהייתי בויטנאם והוא ממש הוכיח את עצמו בשטח.
-
הצעה למסלול ויאטנם 12 יום.ל12 יום מומלץ לטוס. נסיעה ברכבות אורכת זמן רב.
-
תודה רבה לכולם, פקחתם את עיני ופיזרתם את העננים.