היער השחור-זהו הגענו
-
אז סוף כל סוף הגענו אחרי לילה ללא שינה, נחיתה בפרנקפורט ב-11:15, התארגנות על סים מקומי בשדה+ לקיחת הרכב ויציאה לכיוון גגנבך, עיירה מקסימה עם מסעדות ללקק את האצבעות, ומשם לצימר באזור טיטזי, הגעה לצימר+התארגנות בסופר (מלא ישראלים, כמו להסתובב בחצי חינם).
שאלתי, אחרי שאנחנו מדממים מהעיניים מרוב עייפות, חשבנו מחר לעלות להר פלדברג, ולשלב מאוחר יותר את הטיילת בטיטזי ובסוף היום באדפרדייס.
מעבר לטיפוס ברכבל להר ותצפית, מה עוד אני יכול "לדחוף" אם כדאי עד להגעה בצהריים לטיטיזי?
תודה
נ.ב אנחנו זוג +2 מתבגרים בנים
-
היער השחור-זהו הגענובמידה ויש לכם את הכרטיס האדום ניתן לשלב ביקור במוזיאון הטבע. לתאם פארק חבלים (כשעתיים) ומסלול אנתוני התרנגול. ניתן להגיע לאיזור טיטיזי לקראת 17:30 ולהספיק שיט / או השכרת סירה וכן את מוזיאון הרכבות והגולפיטק הכלולים גם כן בכרטיס האדום. באד פרדייס הגעה לקראת 08:15 למשך שעה וחצי בכרטיס האדום. לגמרי יום מושלם.
-
היער השחור-זהו הגענוטוב לשמוע שהגעתם.
אנחנו נגיע רק בספטמבר אז אני עוד רק בשלב התכנונים אבל את יום טיטיסי אני מתכננת כך:
רוונה שלוכט
טיטיסי
הינטרזרטן (פלכטל הגמד,שתי אפשרויות: מסלול אדום מקוצר 1.5 ק"מ ומסלול כחול הנמשך מעבר למסלול האדום ואורכו 3 ק"מ. אולי לא מתאים למתבגרים?)
ולסיום באדפרדייס.
-
היער השחור-זהו הגענולא מספיק?
למה לדחוף?
פלדנברג- טיטסיי ופארק המים מספיק בהחלט!
ממש נשאר זמן פנוי? אפשר אופניים, אפשר שיט.
-
היער השחור-זהו הגענואין עליכם, אני חושב שנוותר על התרנגול והגמד.
ממש לא רוצה לדחוף, אני רק לא יודע להעריך מראש כמה זמן ייקח, לכן שאלתי את מי שכבר עשה את זה.