Than bok khorani , Boh Tor, Ao Thalane
-
שלום,
שמעתי המלצות על המקום, האם מישהו יכול לתת הסבר איך מגיעים מקראבי? מה המרחק? והאם סוף ספטמבר הוא עיתוי טוב?
תודה, ספיר
-
than bok khorani national parkדבר ראשון, ספטמבר זה לא זמן כ"כ טוב כי זאת העונה הגשומה באיזור זה.
לגבי הגעה:
יש אופציה לקחת סיורים מודרכים מסוכנויות נסיעות בקראבי (ראיתי המון אופציות כאלו באו נאנג .בדר"כ זה כחלק מסיור שכולל מקומות נוספים).
בנוסף, מידע שמצאתי באינטרנט אך לא אוכל לאשר אותו כי לא הייתי שם:
אופציה נוספת היא לנסוע עצמאית:
1. מונית
2. רכב שכור
3. אופנוע שכור, במידה ויש לך רשיון מתאים. לנסוע מרחק של כ60 ק"מ ל Bo Tho Pier שב Au Luek ומשם לקחת לונג טייל לפארק.
לפי ביקורות שקראתי של אנשים שעשו את זה ברכב שכור- הדרך לא ממש קלה לניווט מבחינת שילוט בדרך לפארק.
-
than bok khorani national parkראשית תודה, האם היית בשלושת המקומות והאם אפשר להספיק את שלושתם באותו יום?מה התעדוף אם לא? ואני יודעת שספטמבר היא לא הכוונה ספיציפית לשלושת המקומות האם יכול להוות בעיה כתוצאה מהגשם
-
than bok khorani national parkכפי שרשמתי בהודעתי, לא הייתי במקומות האלו.
לגבי העונה הגשומה- כבר יצא לי פעם אחת באיזור זה בספטמבר לחוות כמעט 4 ימים של גשם כמעט בלתי פוסק.
להערכתי אם תפלו על מזג אוויר כזה, לא ניתן יהיה לצאת לטיולים האלו. בין אם עצמאית ובין אם דרך סוכנות.
אבל יכול להיות שתגיעי ולא תהיה טיפת גשם, או שיהיה גשם רק בזמן קצר של היום.
בקיצור, זה סוג של הימור שבהתבסס על סטטיסטיקת הגשמים ההיסטורית בספטמבר באיזור זה- יכול לגרום לך לאכזבה.