דיוטי פרי
-
יש לנו טיסה באוגוסט, בשעה 4:45 לפנות בוקר.
האם נזכה לרכוש מוצרים ללא מעמ, או שמא נאלץ לשמור את כל הקניות לפריז, ולדיוטי של שארל דה גול?
ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט שעות עבודה של צ`יימס ריצ`רדסון (בשמים וקוסמטיקה) ולא הצלחתי למצוא.
מישהו כאן יודע ויכול לעזור?
תודה
-
דיוטי פרי:Reהיי שרון
אני חושבת שהמדינה היחידה בה עובדים מסביב לשעון 24 שעות זה הדיוטי פרי בארץ
אל תבני על פריז כי חנויות הדיוטי סגורות בלילה וכך בשדות תעופה רבים -
דיוטי פרי:Reהדיוטי פריי בישראל פתוח 24 שעות, וכבר אינו כ``כ זול כמו בעבר . הם גם עושים כל מיני ``התחכמויות`` עם שערי הדולר.
הדיוטי פרי בשרל דה גול יקר יותר מאשר בפריס עצמה... ממש לא כדאי לקנות שם כלום. -
דיוטי פרי:Reמניסיון ליפני כשלשה שבועות היה יותר זול בהרבה בניו פארם מאשר בדיוטי פרי ואז הם אמרו לי שאם הייתי קונה את הבושם באותו יום והייתי מביאה להם את הקבלה הייתי מקבלת את הבושם חינם. לתשומת לבך -
דיוטי פרי:Reנכון השם דיוטיפרי מפתה אבל ממש לא זול לקנות (בדרך כלל המחירים רגילים וכולם קונים כי יש שעתיים ואין מה לעשות ) ואם לקנות אז רק בארץ -המחירים הכי זולים והמבחר הכי עשיר -
תודה על כל התגובותביררתי מחירים לגבי דברים ספציפיים ואכן מצאתי שהם משתלמים יותר בדיוטי פרי בייחוד לאור המבצע של 3+1.
למרות שאני יודעת שיש מוצרים שהם בהחלט יותר זולים בארץ - ידוע.
תודה בכל אופן על כל התגובות,
שימח אותי לדעת שהוא פתוח 24 שעות.
משום מה היה נדמה לי שהוא נסגר לכמה שעות בלילה, ככה זה היה בכל אופן בשדה תעופה הישן שלנו, לא? -
תודה על כל התגובות:Reושימח אותי ששרון מתייחסת לעונים כל הכבוד לך שרון -
תודה על כל התגובות:Reכל הכבוד לך שרון שאת עונה בתודה מבינים שקיבלת את התגובות כל הכבוד -
הוא לא פתוח 24 שעותהוא נסגר אחרי הטיסה האחרונה ונפתח שוב ב-2.30 או 0300 לפנות בוקר. מאחר ואין טיסות עד חמש בבוקר והצ`ק אין נפתח 3 שעות לפני אז הם סוגרים בפרק הזמן שאין טיסות.
מנסיון של כמה פעמים אחרונות שטסתי בטיסות בוקר מוקדמות. -
רובו סגור בלילההגענו לשדה ב-2 לפנות בוקר והיו אולי 2 חנויות ובית קפה אחד פתוחים.
בשלוש מתחילות להפתח כל החנויות.
בכל מקרה, זה לא מציאה גדולה. בסוף קנינו רק שוקולדים להביא לילדים. -
דיוטי פרי:Reשלום
הדיוטי פרי בנתב``ג לא פתוח כל הלילה . אם אין מספיק טיסות בלילה משאירים חנות אחת פתוחה וגם המחירים לא יותר זולים מאשר בארץ. בס``ה זו עבודה בעינים כי יש לנו הישראלים מין ``אטרף`` לקנות בדיוטי פרי.
סעי ותהני