Disney California Adventure Park
-
היכן באתר כתוב מהיכן לוקחים את ה FP למתקן המכוניות ולמופע WORLD OF COLOR? לא מצאתי...

האם שניהם לא כלולים במערכת ה FP וניתן לקחת FP אליהם וגם למתקן נוסף?
תודה!

-
Disney California Adventure Parkהיי
עוד לא הייתי אז זה לא מניסיון , אבל הנה מה שמצאתי ורשמתי לעצמי :
ל- Radiator Springs Racers להוציא ליד It's Tough to Be a bug! מתקן – מספר 13 במפה .
למופע WORLD OF COLOR לוקחים ליד המתקן של Grizzly river run
-מספר 34 במפה .
הלקיחה למופע לא תמנע ממך להוציא עוד FP אבל ברגע שתוציא למתקן של המכוניות לא תוכל להוציא עוד אחד למשך שעתיים או עד זמן החזרה שצויין (מה שמגיע קודם)
-
תודה עדיקראתי בפורום לא מזמן, אני חושבת שאיתי כתב מניסיון של הקיץ האחרון לגבי מתקן המכוניות......
"מה שכן במתקן הזה הפסטפס לא נחשב במניין ואפשר לקחת פסטפס נוסף באותו הזמן ללא המתנה."
אולי גם הקיץ??
-
תודה עדיאכן זה היה כך בשנה שעברה. לדעתי לא שינו את זה אבל צריך שמישהו שהיה שם לאחרונה יאשר זאת.
דרך אגב - מזכרון גם ה-WORLD OF COLOR לא נחשב במניין ה-FAST PASS בעיקר מכיוון שזה לא בדיוק FAST PASS אלא כרטיס כניסה למופע האומר לאיזה אזור אתם יכולים להיכנס. מי שאין לו כרטיס לא יכול להיכנס בכלל לאחד מאזורי ההופעה.
-
תודה עדיהפאסט פס למכוניות לא מאפשר לקחת עוד פאסט פס.
-
דנה, תודה על העדכון -
דנה, תודה על העדכוןשלום לכולם,
איך אתם מייעצים להתכונן לדיסני וליוניברסל?
אתרים מומלצים?
תודה מראש,
יוליה
-
התארגנותהי יוליה,
את יכולה להיכנס לאתרים הרשמיים של כל אחד מהפארקים כדי לבדוק אילו מתקנים/מופעים יש. כדאי לבדוק שעות פתיחה. יש גם מידע לגבי חניה, אוכל וכד'.
אני חושבת שגם אם מגיעים לפארק בלי הרבה הכנה אפשר להסתדר מצוין. בכניסה מקבלים מפה ובה פירוט המתקנים, אם יש שאלות לגבי המתקנים תמיד אפשר לשאול את עובדי הפארק.
כמובן שיש פה בפורום הרבה מידע ואם את אוהבת להגיע מאוד מוכנה את יכולה לקרוא. אני אוהבת לתת לבנים לעבור על המתקנים ובמיוחד לחששן מביניהם כיוון שכך הוא מגיע יותר מוכן ויודע מה הוא רוצה לעשות ומה נמצא בסימן שאלה.
דנה
-
התארגנות - דנה תודה רבה!אני גם אתן לילדים להסתכל לפני-טיפ מעולה