טיולים מחוץ לברצלונה
-
אנחנו נוסעים לברצלונה בתחילת אוקטובר ל-5 ימים. זו הפעם השנייה שלנו בברצלונה והיינו רוצים לצאת לטייל מחוץ לברצלונה. מכיוון שסגרנו כבר בית מלון ואין לנו אפשרות לשנות אנו צריכים לעשות טיולים יומיים (מהבוקר עד הערב). האם אוכל לקבל הצעות לטיולים כאלה. חשוב לציין שאנו נוסעים זוג ללא ילדים.
-
טיולים מחוץ לברצלונהאם הרצון הוא טבע ונוף- ממליצה על המונסרט. אם אתם אוהבים ללכת ברגל- יש מסלולים מאוד יפים לאחר שעולים ברכבל. אנחנו עשינו את הכי ארוך והוא היה מדהים- עולים לפסגה הכי גבוהה בהר ומשם תצפית 360 מעלות, אפשר לראות עד ברצלונה וקוסטה בראווה ממזרח, פירינאים מצפון... אם מוזיאון- ממליצה בחום על המוזיאון של דאלי בפיגראס.
חופים- קוסטה בראווה.
-
טיולים מחוץ לברצלונהכבר היינו במונסרט ובמוזיאונים. באמת מדהים שם.
המליצו לי לנסוע לקוסטה בראווה, השאלה אם כדאי לנסוע לשם לטיול יומי. ואם כן לאן כדאי ללכת ומה כדאי לראות
-
טיולים מחוץ לברצלונהאני חושבת שאם כבר הייתם בברצלונה ואתם רטצים לטייל מחוצה לה שווה לבדוק בכל זאת את האפשרות של ביטול המלון, ואפילו במחיר קנס, אם הוא לא ענק, כי קצת חבל - זו לא בדיוק חופשת עיר וגם הטיולים מחוץ לעיר יהיו מוגבלים.
לטיול יום מברצלונה לקוסטה ברווה כדאי לנסוע לטוסה דה מאר וממנה או לג'ירונה או ליורט דה מאר ולטייל בין הגנים הבוטניים של יורט ובלאנס. יש אוטובוס תיירותי שעובר בין שלושת הגנים.
לא הייתי אבל הבנתי שאפשר לצאת גם ל-stiges שמדרום לברצלונה ואולי ליעדים אחרים באזור.
אבל שוב, אם יש לכם אפשרות לשכור קכב השמים הם הגבול, ותהיו יותר גמישים.
-
טיולים מחוץ לברצלונהתודה רבה, נתת לי חומר למחשבה.