ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לבוש בגארדלנד

פורום טיולי משפחות
    6
    6
    1904
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • cigale2
      cigale2 נערך לאחרונה על ידי

היי. ראיתי שנרטבים בגארדלנד. האם כדאי לילדים לבוא עם בגדי ים ? מתאים להביא בגדי דריי פיט? תודה שוב. ס

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אלון וסיגל
        אלון וסיגל נערך לאחרונה על ידי

לבוש בגארדלנד

לא צריך בגדי ים. אם יום חם אז כיף שנרטבים, ומתייבשים מהר. אם לא חם אז יש מכונות ייבוש ביציאה מהמתקנים המרטיבים, נדמה לי תמורת 1 אירו ואפשר להיכנס שני ילדים בבת אחת לפחות.

בכל מקרה לא זכורים לי מתקנים שנרטבים בהם לגמרי ברמת בגד ים.

• שירליץ
          שירליץ נערך לאחרונה על ידי

לבוש בגארדלנד

לי זכור מתקן שבו יש מזרקות שיוצאות מהרצפה באופן אקראי ושם הילדות נרטבו ממש. אבל זה היה לפני כמה שנים, אני לא מעודכנת לכרגע. 

מזרקות בגרדלנד
          • gisegus1
            gisegus1 נערך לאחרונה על ידי

לבוש בגארדלנד

אכן יש איזור מים לילדים והילדים שלי שהחיו בני 3-8-9 שנה שעברה בילו שם המון זמן. כדאי להביא לילדים בגדי החלפה. למבוגרים לא צריך, גם ככה חם מאוד וכיף להירטב קצת.

במתחם המים יש "מייבש ילדים" ענק שאני הכרתי שם בפעם הראשונה, מכונה שעבור 2 יורו מוציאה אוויר חם ומדליקה נורות חימום לכמה דקות. הילדים מאוד נהנו מזה וגם יצאו יבשים.

• efratm27
              efratm27 נערך לאחרונה על ידי

לבוש בגארדלנד

גם אצלנו הילדים מאד נהננו בשעות הצהריים החמות ממתחם המים . יש במתחם כמה מגלשות מים קטנות, מזרקות ושעשועי מים שונים. אם אני לא טועה הכניסה לגילאי 8 או 9 ומטה. הורים אינם רשאים להיכנס אלא לתצפת מבחוץ (האזור מגודר ושומר עומד בכניסה...).. הם יצאו משם רטובים לחלוטין, כאילו טבלו בבריכה (יש דלי ענק שבכל כמה דקות מתמלא במים ומתהפך ושופך את המים על הילדים המתרוצצים מתחתיו) לנו היו בגדי ים לילדים +מגבת אחת + בגדי החלפה. יש גם מתקני ייבוש אבל היה כ"כ חם שלא היה בהם שום צורך Smile

• אנשיםטובים
                אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

לבוש בגארדלנד

עד כמה שאני זוכר אתם בטיול מאורגן, אז יתכן שחלק מהטיפים פה פחות רלוונטיים לכם, אבל בכל זאת (ולטובת האחרים):

קודם כל בטיול קיץ תמיד כיך להרטב, ובהרבה מקומות יש הזדמנויות טובות. זה לא חייב להיות בריכה או משהו שדורש בגד ים, אבל סתם מים שמושפרצים בכל מיני מקומות (כולל במתקני שעשועים, מזרקה עירונית, מקום שאפשר להכניס רגליים וכו').

אז בגדים סינטטיים שמתייבשים מהר (כמו דרי פיט) זה רעיון טוב באופן כללי.

לקטנים יותר אפשר לצרף בגד ים או סתם בגדים להחלפה

למשקיענים - אפשר לשים בתיק מגבת מיקרופייבר שמתייבשת מהר ולא תופסת הרבה מקום.

כך זה נכון באופן כללי

למי שמטייל עם רכב אני ממליץ שבאופן קבוע יהיה באוטו:

סט בגדי החלפה לכולם (כולל למבוגרים)

בגדי ים לכולם

מגבת (אן אין עליכם בתיק)

בקבוק מים כדי להתנקות אם צריך (בלי קשר לשעשועי מים, אבל על הדרך של בגדי החלפה).

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון