סקוטלנד ואשראי
-
קצת מבולבל מכל ההתנהלות הכספית - פוסטים ישנים כבר לא הכי רלוונטים כי היה שינויים בעמלות וכרטיסים וכו'
אז איך כדאי להתנהל בטיול תרמילאים בסקוטלנד למשך חודשיים? חשבתי לטעון כרטיס דואר ישראל בסכום נכבד כדי למשוך בעיירות, בהוסטלים של B&B הבנתי שלרוב רק מקבלים מזומן, ולהוציא גם ויזה בינלאומית ליתר ביטחון.
-האם הסמארטקארד של דואר ישראל יוצא יותר זול בסוף?
-כמה מזומן כדאי לסחוב עלי?
-כמה כדאי לטעון אם משתלם בכלל
תודה
-
סקוטלנד ואשראיאתחיל ואומר שלא הייתי בסקוטלנד. יחד עם זאת, יש לי פה ושם ניסיון גם עם טיולים ארוכים. בעיני הכרטיס הנטען ממש לא משתלם בטיול ארוך. סכומי הכסף שאפשר לטעון עליו הם לא גבוהים - עד 1000₪ בלבד (יספיק לך, מה? לשבוע?) וכל טעינה עולה 20₪. בויזה הנטען לא ברור (מהאתר) באיזה מטבע הוא עובד ואיך מחושב שער ההמרה לשקלים. יש להם כרטיס נוסף, סמארטקארד, יקר יותר כשלעצמו, אבל עם עמלות דומות, אם לא זהות, לעמלות של כרטיס אשראי בינלאומי.
לא ברור לי את מי הכרטיס הזה אמור לשרת, למי הוא טוב. אולי לבני 18 שנוסעים לאיה נאפה. אולי למי שלא יכול לקבל כרטיס אשראי בינ״ל. אני לא רואה באיזה אופן זה עדיף על כרטיס האשראי. עד כמה שאני מבינה, השינויים בעמלות כרטיסי האשראי הם לטובת הלקוחות.
-
סקוטלנד ואשראילמה לטעון כרטיס של הדואר ולא לקחת כרטיס אשראי? הלא יש מקומות שלא מקבלים את כרטיס הדואר, אם הוא נגנב לא ממש ברור מה האחריות והאם אתה מקבל את יתרת הכסף שעליו (בעוד בחברת אשראי יש מחויבות אליך), מה היתרון שלו בעצם?
-
סקוטלנד ואשראיהיי
מצטרפת להמלצות- כרטיס אשראי, אם יש לך חשבון מט"ח נראה לי
שכלכלית הכי זול.
היינו לפני שנה בסקוטלנד- למעט האירוח באי סקיי שהתבקשנו מראש לשלם במזומן לא היה קושי עם כרטיס אשראי. וגם באי יש מוקדים למשיכה.
מזומן+אשראי נראה לי מתכון נכון.
טיול מהנה
אירית