כיוונים כלליים לטיול
-
שלום,
עד היום טיילתי פעמיים בארה"ב:
1.שבועיים באזור הצפון-מזרח (ניו-יורק סיטי, צפון מדינת ניו-יורק, טורנטו, וורמונט, ניו-המפשיר ובוסטון).
2.שבוע וקצת באזור הדרום-מערב (לאס ווגאס, לוס אנג'לס, כביש מספר 1, סן פרנסיסקו).
השנה בתחילת ספטמבר מתוכנן כבר טיול של שבועיים עם חברים:
3.סיבוב פארקים באורלנדו ואחר-כך נסיעה של כמה ימי טיול בדרך לוושינגון די.סי ואז פילדלפיה.
בסוף הטיול המתוכנן ניפרד מהחברים ונישאר זוג, ללא כל תוכנית וללא אילוצים מיוחדים, עם כמעט 3 שבועות שלמים פנויים בארה"ב החל מאמצע ספטמבר.
אני מחפש המלצות כלליות של שדרה מרכזית כלשהי לטיול (לא ברמת פירוט יומית) שמתאימה לפרק הזמן ולעונה עם דגש על הרבה טבע בשילוב עם קצת ערים *בלי יותר מידי חפיפה עם הטיולים הקודמים שהזכרתי למעלה*.
אנחנו יכולים להתחיל את הטיול מפילדלפיה עצמה או לטוס משם לנקודת התחלה אחרת. יעד הסיום גם פתוח כי עדיין אין לנו כרטיסי טיסה בכלל.
רוב המאמרים למיניהם מתמקדים בדיוק באזורים שכבר הייתי בהם, ומצד שני ארה"ב כל-כך גדולה ויש כל-כך הרבה אפשרויות, ולכן אני צריך קצת עזרה במיקוד של לאן הכי כדאי לטייל כדי לא להתברבר סתם ולבזבז את הזמן.
תודה. -
כיוונים כלליים לטיולהי אם אתם מחפשים טבע הייתי מתמקדת במערב. בעיני הפארק הכי יפה הוא ילוסטון אנחנו שילבנו את הביקור בו עם השמורות של יוטה אריזונה ולאס וגאס. (אתה יכול לקרוא על הטיול שלנו בבלוג בקישור בתחתית). יש כאלו שמשלבים עם טיול בפארק גליישר סיאטל ומוקדי עניין סביבה. ויש עוד אופציות לשילו עם אתרים בקולארדו ודקוטה. ממליצה בחום על הספר של נטע דגני מסלולים מערב ארהב שהוא מעולה לתכנון וגם לטיול עצמו. יש לה בלוג נהדר- לצערי איני יכולה לצרף קישור אבל חיפוש פשוט בגוגל יקדם אותך אליו
-
כיוונים כלליים לטיולתודה.
האם אמצע ספטמבר זה זמן טוב להגיע ליולוסטון מבחינת מזג אוויר? -
כיוונים כלליים לטיולכמה זמן אמור לקחת טיול לפארק ילוסטון, כל הפארקים של יוטה (ארצ'ס ,קניונלנדס, קפיטול ריף, זאיון, ברייס) ופארק יוסמיטי ושכניו (סקויה, קינג קניון) בלי למהר (אבל גם בלי לחרוש את השבילים שמיועדים למיטבי לכת מתקדמים)?
שלושה שבועות זה סביר? לחוץ? אפשר להוסיף עוד משהו?