מדוזות!!
-
שלום כולם,
אני טס לתאילנד (קופנגן-קוסאמוי) בספטמבר, וחושש מטירוף המדוזות שקורה שם כרגע.
אשמח לקבל זריקת הרגעה ממי שהיה בתאילנד בספטמבר,
או מה הפיתרונות כי להימנע מן החשש.
תודה רבה!
-
"טירוף המדוזות" ? הגזמנו קצת לא? -
מדוזות!!כאן בדף הפורום יש שרשור שלם שעוסק בנושא המדוזות וה"טירוף" (???).
לפני שפותחים שרשור חדש, רצוי לקרוא את השרשור הקיים בנושא.
וגם אפשר להצטרף לאותו שרשור עם השאלה שלך.
את מגוון הדעות תוכל לראות בשרשור הנ"ל.
-
הטירוף התחיל מבן אדם שהייתי אומר שהוא קצת נסחףנושא המדוזות ידוע בתאילנד, ממש לא חדש וממש לא קרה בפעם הראשונה.
יש אנשים בעלי אינטרסים שמחפשים קצת תשומת לב שדאגו להתסיס את הנושא הזה.
אני יודע שיתחילו לתקוף אותי פה ולהגיד לי איך אני מעז לדבר על האדם ושהוא מלאך ובלה בלה בלה, אבל צריך להגיד את האמת. פעם הבן אדם הזה רופא, פעם הוא חובש, פעם הוא כבאי ופעם הוא מנטר מדוזות להנאתו. מה שיותר מפחיד זה שישנם אנשים שחושבים שהוא רופא ושקורה להם משהו אז אומרים להם תלכו אליו. אני רוצה להזהיר, כאשר קורה לכם משהו בתאילנד תלכו אך ורק למרפאה מוכרת או בית חולים. בדיוק שאם היה קורה לכם משהו בארץ לא הייתם הולכים לסתם בן אדם שאתם לא יודעים מה ההכשרה שלו.
בתאילנד מתים הרבה יותר מתאונות דרכים ולא ראיתי שרשום לא לנוסע במונית או על טוקטוק.
קצת פרופורציה.
-
הטירוף התחיל מבן אדם שהייתי אומר שהוא קצת נסחףמסכים עם מילותיך. אותו אדם עושה חסד ובזה אני מפרגן , אבל אני מכיר טיפוסים כמותו ואלו אנשים שאוהבים אקשן וחייהם סובבים סביב זה.
מי שחושש מהים שלא יכנס. אפשר להנות בתאילנד גם בלי להכנס לים
-
וואלה.."מי שחושש מהים שלא יכנס. "אפשר להנות בתאילנד גם בלי להכנס לים"
באמת שאלה מההצעות היותר חכמות שקיבלתי בחיי...על גבול הגאוני,הרבה יותר חריף מ"אתה חולה..אז לך לרופא" שאפו!
-
מדוזות!!מומלץ לקנות את התכשיר להגנה ממדוזות ולמרוח את כל הגוף.
נקרא SafeSea.
-
תכשיר safe seaאשמח לעוד פרטים ממי שמבין על התכשיר שצוין safe sea.
האם זה תכשיר הגנה/מנע או תכשיר טיפולי לעזרה ראשונה במקרה של עקיצה?
האם הוא אפקטיבי גם בהקשר למדוזות הארסיות המדוברות כעת בכותרות?תודה לכל מענה

-
במקרה של עקיצה לשים חומץ ולשפשף("וויניגר" באנגלית)...במקרה של עקיצה לשים חומץ ולשפשף("וויניגר" באנגלית)
...ולפנות למרפאה הקרובה!!!לאבחון רופא!!!