אגם שמפליין
-
שלום לכולם
בפורום ממליצים על מעבר בין ברלינגטון לכיוון לייק פלאסיד ע"י מעבורת באגם
שמפליין.האם ניתן לעלות עם רכב על המעבורת או שצריך לנסוע מסביב לאגם ?
תודה,
מירה
-
אגם שמפלייןאנחנו עברנו את האגם עם רכב על מעבורת בשני מקומות שונים.
אחת המעבורות היתה מעבורת חינמית שהיתה תחליף לגשר שהיה בשיפוצים והשניה היתה מעבורת קטנה מאוד והשיט בה הוא בתשלום. אנחנו עשינו בה את הכיוון ההפוך לשלכם אבל אני סבור שהמידע הבא מתוך סיפור טיול השלכת שלנו יועיל לכם:
"...נסעתי אל מעבורת אחרת לכיוון כביש 73. זו היתה מעבורת קטנה מאוד שהעבירה אותנו ממדינת ניו יורק בחזרה אל ורמונט תמורת 9$ למכונית. למעבורת הזו אין לו"ז הפלגות קבוע ויש לזמן אותה ידנית מהגדה השניה ע"י הורדת דגל שמצוי בנקודת ההפלגה ושעליו יש ככל הנראה תצפית מהצד השני של האגם. בזמן ההמתנה עד שהמעבורת מגיעה, ניתן לקנות עצמאית תפוחי עץ וסירופ מייפל התלויים בסלים ליד המעגן ולשים את התשלום בקופה, על בסיס אמון. מי שאינו מספיק, יכול לרכוש אותם גם על המעבורת עצמה.
היינו רק שתי מכוניות על המעבורת, כשנוסעי המכונית שלפנינו המתינו לשוא זמן רב, מבלי לקרוא את השלט המורה על הורדת הדגל לצורך זימון המעבורת. מזל שאנחנו הגענו, אחרת הם היו ממשיכים להמתין."
-
אגם שמפלייןהיי
בלינק המצורף אלו הן האפשרויות למעבורות בין הצד של וורמונט לצד של מדינת ניו יורק,אלו הן מעבורות שעולים עליהן עם הרכבים.
http://www.ferries.com/crossing-schedule-rates/grand-isle-to -plattsburgh-ferry
1)מעבורת צפונית 12 דקות על המים
2)מברלינטון 1 שעה+על המים
3)דרומית משרלוט 25 דקות על המים
מוני
-
אגם שמפלייןראיתי שבדרום האגם יש גשר המחבר את שתי הגדות (lake champlain bridge)
יש סיבה מיוחדת לא ליסוע בו?
נראה לי שהמעבורת זה קצת בזבוז זמן וכסף לא? (עד שמחכים למעבורת, השיט עצמו, הפריקה בצד השני...)
-
אגם שמפלייןההחלטה היא שלכם ,ואם כך,לכו על מעבר הגשר,וותרו על המעבורת משרלוט.
מוני
-
אגם שמפלייןתודה רבה לכל העונים. עזרתם לי מאד.
מירה
-
אגם שמפלייןאני כמעט בטוח שיש מעבורות בשני הצדדים, בכל אופן אל תוותרו על יום בברלינגטון!! עיר מקסימה (אולי קצת רועשת לפעמים בגלל שזאת עיירת קולג', אבל זה לא נורא) יש שם מסעדות מדהימות.