ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה לנפאל - שאלה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    1282
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Vic1975
      Vic1975 נערך לאחרונה על ידי

שלום! יש לי שאלה לגבי טיסות לנפאל. אני מתכנן לבקר שם בתקופה הקרובה. התחלתי לבדוק מכירי הכרטיסים באינטרנת ונתקלתי בתופעה שכל הכרטיסים בעלי מכיר סביר הם או של חברות ערביות (גם אם זאת טיסה ישירה תורקיה - נפאל, ללא תחנות באמצע) או חברות אירופאיות שטסות מעל אירן. לכן השאלה לאלו שכבר טסו לשם - האם יש דרכים אחרות להגיע לנפאל או, לחילופין, עד כמה זה נורא או אפשרי בכלל, לעלות בטורכיה על מטוס קטרי שטס ישירות לקטמנדו? הדרכון דרכון היחיד שיש לי - דרכון ישראלי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • פנינה מרקו
        פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

טיסה לנפאל - שאלה

אני טסה כבר שנים עם החברה הקטארית. יש כאלה שיגידו לך שמאחר והקטארים תומכים בחמאס, הם לא נוסעים איתם. זו הסיבה היחידה שאולי כדאי להימנע מטיסה איתם. אחרת - זו החברה הטובה ביותר בעולם. היותך ישראלי לא משנה שם לאף אחד. אתה לא צריך להציג דרכון בקונקשיין בדוחה וישראלים ממשיכים לטוס איתם כל הזמן.

לשיקולך.

• dregev03
          dregev03 נערך לאחרונה על ידי

טיסה לנפאל - שאלה

גם דרך תורכיה עם טורקיש טסתי פעמיים

• sancho
            sancho נערך לאחרונה על ידי

טיסה לנפאל - שאלה

הקטארים, התורכים והחברות האירופאיות מגיעות כולן למזרח, והן אפילו חברות מצוינות.

הבעיה היא שהן טסות מעל מדינות כמו איראן, אפגניסטן, סוריה ועיראק ובעלי דרכון ישראלי יהיו בבעיה אם חס וחלילה המטוס צריך באופן לא צפוי לנחות באחת מהמדינות הנ"ל. 

• dregev03
              dregev03 נערך לאחרונה על ידי

טיסה לנפאל - שאלה

סנצ'ו אתה צודק, עכשיו בדקתי ולמרות שאיכשהו ידעתי את זה, עכשיו דרך תורכיה נראה לי הרבה יותר זמן מעל מדינות "עוינות".

הפעם אני טס עם קטאר שגם עוברת קצת מעל איראן ופקיסטאן אבל הרבה פחות מטורקיש.

אתה יודע שבשנים האחרונות גם מדאיגות אותי הטיסות של אל על מעל הים האדום ובמיוחד היום כשלא ברור מי שולט במרחב האווירי של סיני או חצי האי ערב.

עכשיו איפה אל על תנחת חלילה במקרה של תקלה עם המטוסים הישנים שלה?.

מאוד הטרידו אותי בימים האחרונים העניינים האלו בדרך אל ומ בנגקוק עם אלעל.

שיהיו טיסות בטוחות לכולנו

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון