תקציב למרכז אמריקה
-
היי אני מתכננת לטוס למרכז אמריקה לתקופה של חודשיים וחצי בחודש ינואר התכנון להתחיל בפנמה שבוע, קוסטה ריקה 10 יום, ניקרגואה 10 יום, גואטמלה שבועיים, בליז 3 יום, קובה 10 יום ומקסיקו 3 שבועות.. (פחות או יותר מבחינת זמן שהייה בכל היעדים) לא מתכננת להתכלב וגם לא להתפנק יותר מידי, רוצה הכל מהכל לא לפספס כלום, חופים מסיבות ים תרבות אטראקציות שופינג, נסיעות בעיקר באוטובוסים פרט לקובה טיסה ממקסיקו, כמה לדעתכם אני צריכה בשביל כל זה? לא כולל כרטיס טיסה מהארץ תודה

-
תקציב למרכז אמריקהאני יכול לעזור לך בקשר למקסיקו כי בשאר המקומות עדיין לא הייתי תגידי לי מה את מחפשת לעשות במקסיקו ואני ייתן לך תקציב ביניים (ממוצע הכוונה )
-
תקציב למרכז אמריקהבצד שמאל של הפורום יש את גישת התקציב שלי- את מזומנת לנסות לעבוד איתה.
לדעתי לפי מה שאת מתארת תצטרכי תקציב גבוה- למרבית המדינות שם את לא מקצה כמעט זמן מספק ועדיין רוצה לטעום מהכל- מה שאומר שבמקומות שכן תעצרי- תוציאי המון על אטרקציות ביום- כי תנסי לדחוס מלא. צפוי לך המון להיות בדרכים ונסיעה מאוד מעייפת.
נסיעה טובה!
-
תקציב למרכז אמריקהאני לא ממש יודעת, לא מכירה את המקומות והדברים שיש לעשות שם אבל הטיול הוא סגנון נופש, חופים מסיבות ים שופינג... לא טרקים
-
תקציב למרכז אמריקהובכל זאת כמה בערך לדעתך אני צריכה לכל מדינה? או סך הכל?