Easy jet
-
שלום!
שבוע הבא אני טסה ללונדון באיזי ג'ט ולוקחת רק טרולי. ממה שהבנתי, חוץ מטרולי אסור לי להעלות למטוס שום דבר. אני רוצה לקחת תיק גב ופה עולה לי השאלה -האם ניתן להגיע עם הטרולי ועם התיק גב לשאר העליה למטוס ואם יגידו לי שאסור את שניהם, אין לי שום בעיה שיכניסו לבטן המטוס. האם זה אפשרי?
אם זה יצליח והטרולי כן יועבר לבטן המטוס, האם זה אומר שאקבל אותו יחד עם כל המזוודות או שזה הולך לאיפה ששמים את העגלות?
שאלה נוספת: אם יש לי רק כבודת יד ועשיתי צ'ק אין דרך אינטרנט זה אומר שאני יכולה להגיע ישר לטרמינל 3?
תודה רבה!
-
easy jetהיי, ראשית את יכולה להגיע ישירות לטרמינל 3. להגיע לשער העליה עם שני תיקים , עלולים לקחת לך אחד מהם ולשלוח לבטן המטוס עם חיוב כספי, אלא אם רכשת מושב מועדף (עד שורה 7) ואז מותר 2 תיקים. שימי לב היטב לא לעבור את מידות הטרולי.
-
easy jetמותר לך להחליט במקום שאת שולחת את הטרולי/התיק לבטן המטוס. אבל: אם את מחליטה במקום לשלוח לבטן המטוס ולא שילמת על מזוודה מראש תחויבי בתשלום, והוא יהיה גבוה יותר מזה שהיה עולה לך לשלוח מזוודה מלכתחילה עם הקנייה של הכרטיס. חבל.
או שתחליטי מראש לשלם על מטען, או שתבחרי רק בפריט אחד לקחת איתך.
מה שאני עשיתי: לקחתי טרולי שמדדתי אותה כדי לראות שהיא בדיוק במגבלות המקסימום מידות שמותר לקחת. שמתי בה הכל, כולל תיק גב. שקלתי אותה אחרי האריזה לראות שהיא לא עוברת את המשקל המותר. כשהגעתי ליעד פשוט הוצאתי את התיק גב החוצה, וכך היה לי אותו ליומיום.
תכלס, אם את נוסעת לשבוע ללונדון, הכל נכנס לטרולי. אין צורך בשום דבר נוסף.
-
easy jetבגדול, אם תידרשי לשלוח מה מהם לבטן המטוס - זה יהיה בחיוב מלא, ואף גבוה מזה שבאתר טרם הטיסה במידה ניכרת.
אני בד"כ לוקח תיק גב ריק לחלוטין בתוך הטרולי, מוציא אותו בחו"ל, ומחזיר בסוף הטיול.
אם יש לכם הרבה דברים, אפשר פשוט לשלם קצת ולהוסיף מזוודה אחת לשני נוסעים ולנסוע בראש שקט.
-
שימי לב שיש חפצים שאסור להעלות לסיפון המטוסכל מיני אולרים, פצירות לציפרניים וכו'.
בדרך חזרה יש מגבלות על נוזלים.
רק להדגיש: התשלום על מטען לבטן המטוס עולה ככל שמתקדמים בתהליך ובאופן משמעותי, לא ב 10%.
התשלום הגבוה ביותר הוא בצ'ק אין.
יכול להיות שיסכימו שתעלי עם עוד תיק אבל יש סיכון שתצטרכי לשלם עליו הרבה יותר.
הנסיון שלי אומר שהמגבלות על מידות התיק נאכפות בקפידה
-
easy jetתודה רבה לכל העונים! חשבתי שאם יקחו לי את המזוודה בעליה למטוס, לא אצטרך לשלם. הטרולי שלי במידות הנכונות, אך לא חשבתי שגם המשקל חשוב. מה הוא המשקל התקין?
-
easy jetעל משקל הטרולי שבא איתך למטוס אין הגבלה.