טיול בארה"ב - עזרה בתכנון
-
שלום רב,
סיימתי תיכון בשנה זו ואני לפני גיוס. משפחתי (אני ועוד שני אחיות שלי והוריי, כולנו גדולים-מעל 18) מעוניינים לטוס יחד לטיול בארה"ב בחודש אוקטובר הקרוב- הרעיון הוא לטוס למקסיקו, מדינה באמצע, לאס וגאס וניו יורק..
את לאס וגאס וניו יורק משפחתי מכירה טוב מאוד ואנו חוזים לשם רק לחופשה.
החלטנו כי במקסיקו ובמדינה באמצע אנחנו רוצים לטיייל ולהינות מחוויות יוצאות דופן כמו שכולם אומרים.
1) מה יש לעשות במקסיקו? איפה כדאי לטייל במקסיקו? מה העלות של הדברים שם? כמה זמן צריך במקסיקו?
2) אנו מחפשים עוד מדינה באיזור של מקסיקו או במרכז אמריקה, מדינה מעניינת למשפחה. קיבלנו המלצה על קוסטה ריקה, מה יש לעשות שם? מה העליות של הדברים שם? איפה ניתן לטייל שם? אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע.. בעיקרון אנחנו מחפשים מדינה שניתן לטייל בה, מקום מיוחד שממנו יש טיסה ישירה ללאס וגאס כדי שלא נצטרך לקחת עוד טיסה. מה דעתם ומה המלצותיכם?
אשמח לעזרה בתכנון ובעבודה וכמובן לשמוע את ההמלצות שלכם

תודה רבה מראש!
-
טיול בארה"ב - עזרה בתכנוןאני מציע לך להתחיל לקרוא קודם בפורם - בצד שמאל של הפורום יש חיפו שמהיר ותוכל לקרוא פוסטים של אנשים על המדינות שאתה שואל. כמו -כן יש את הקישור לעפתי שמציע מסלולים ומספר בקצרה על המדינות. יש גם בלוגים באתר , טיפים וכתבות, ככה שאתם יכולים להתרשם מה מעניין אתכם.
על שאלה כללית כמו ששאלת קשה לי להאמין שתקבל תשובה שתוכל לעשות איתה משהוץ
לגבי טיסות ישירות לוגאס- תכנס לשדה התעופה של וגאס ותראה אילו טיסות נוחתות שם, אם יש שם טיסות ממרכז אמריקה- הנה הצטמצמה לך רשימת היעדים.