ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון הודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1139
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • טל12345
      טל12345 נערך לאחרונה על ידי

אהלן! מגיעה להודו מחר,נוחתת בדלהי.. ואחרי שישה ימים פוגשת את אמא בדלהי. מה ממליצים לי לעשות בשישה ימים שיש לי עד שנפגשות? האם שווה לעשות את הנסיעות לדארמסאללה? לאן כן? לא מעוניינת להתקע שבוע בדלהי. 

תודה רבה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • djinn
        djinn נערך לאחרונה על ידי

צפון הודו

את יכולה באמת לקפוץ לאיזה יעד בצפון כמו דהרמסאלה או מנאלי ולחזור...(נסיעה ארוכה של 10-12 שעות), משם גם אפשר לנסוע למשל לאמריטסאר (או למעשה ההפך - מדלהי לאמריטסאר ואז לדהרמסאלה).

או לחילופין, לנסוע לרישיקש והארידוור שזה רק 5-6 שעות נסיעה מדלהי. או לנסוע לאגרה (טאג' מאהאל, לאל קילה) שזה רק 3 שעות מדלהי, ומשם לג'ייפור ולחזור.

אגב דלהי גם מדהימה, יש שם מספיק מקומות לא מאיימים ולא הארדקור שאפשר להנות מהם, והכל קרוב עם רכבת המטרו הנוחה- אתרים כמו מקדש אקשרדהאם, הגורודוורה הסיקית, מקדש הלוטוס, הקבר של הומאיון, גן/פארק לודג'י ויש עוד המון אתרים כאלה...בכיף אפשר להעביר שם שבוע.

בכל אופן, אם זאת נסיעה ראשונה להודו ממליץ על דהרמסאלה או רישיקש כיעד ראשון.

בהצלחה.

• פנינה מרקו
          פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

הייתי מוכנה להתקע בדלהי גם שנה... אבל..

בכל זאת מבינה אותך.

נראה לי שהתשובה שקיבלת לגבי רישיקש או דרמסלה מצוינת. אני הייתי עושה זאת. אחת משתיהן - מקום כיפי להיות בו כמה ימים.

• טל12345
            טל12345 נערך לאחרונה על ידי

תודה לכם! 

ידוע לכם זמן נסיעה ואופיה לרישיקש? לדארמסאללה? 

מה ההבדל שם?

• פנינה מרקו
              פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

יותר קל להגיע לרישיקש, כי היא נמצאת במרחק של כ-6 שעות נסיעה ברכבת מהירה ונעימה מדלהי.

דרמסלה, לעומת זאת, מצריכה נסיעת לילה של כ-15 שעות באוטובוס. (זה לא נורא כמו שזה נשמע, אבל כהתחלה בהודו, לא מומלץ במיוחד).

לכן - רישיקש היא הבחירה המועדפת, לדעתי.

את מגיעה לתחנת הרכבת ניו דלהי (תחנה גדולה מאוד עם אולם מיוחד למכירת כרטיסים לתיירים וזרים), רוכשת שם כרטיס נסיעה לרכבת של יום המחרת. היא יוצאת מאותה תחנה ומגיעה להארידוואר, העיר השכנה, שגם היא מאוד מיוחדת ומומלצת לביקור, משם מונית או ריקשה כחצי שעה לרישיקש

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון