ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שבוע באוסטריה

פורום אירופה
    5
    7
    1939
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • morkrako
      morkrako נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מעוניינת לבצע טיול של שבוע באוסטריה, אני מגיעה ממינכן (ממשיכה) חשבתי על וינה, חבל טירול וזלצבורג וחזרה לווינה (הטיסת חזור לארץ משם). משום שאני מטיילת לבדי בינתיים שם, אז לא יישים מבחינתי לשכור רכב, האם התחבורה הציבורית מפותחת מספיק להתנהל בה ולא עם רכב ? האם המרחקים הגיונים לשבוע?

עד כה לא טיילתי לבד באירופה, ורק בדרהמ והמזרח, האם ניתן לחבור לאנשים או שזה רק משפחות ומטיילים בקבוצות? האם המסלול הגיוני, מומלץ לשנות משהו? המטרה לראות ירוק ואגמים ולעשות קניות וספא אם יש. נוסף הבנתי כי המטבע הינו יורו, האם אוסטריה נחשבת מדינה יקרה? כמה יכול לעלות שבוע בה, והאם קיימים דורמס באוסטריה?

תודה לעונים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענת69
        ענת69 נערך לאחרונה על ידי

שבוע באוסטריה

שאלה: אם את מגיעה ממינכן,  למה לא להתחיל מטירול ולהגיע לוינה בסוף, במקום לנסוע הלוך ושוב? אני חזרתי ממש עכשיו מטיול באוסטריה לכמעט שבועיים (גם לבד ובתחבורה ציבורית) ואני יכולה להגיד ששבוע לטיול כזה זה מעט מדי. בוינה עצמה הייתי חמישה ימים. התחבורה הציבורית נהדרת אבל קחי בחשבון שיש מקומות שהתדירות יחסית נמוכה, ולפעמים צריך להחליף רכבת במקום שמאריך את הדרך מאד.

• גליושון
          גליושון נערך לאחרונה על ידי

שבוע באוסטריה

לדעתי חבל בשבוע להתפרס על פני כל כך הרבה מקומות בבחינת "תפסת מרובה לא תפסת". הנסיעה מטירול לוינה לא קצרה. לדעתי עדיף ממינכן לנסוע לזצלבורגלנד, ולחלק את השבוע בין האזור הזה לוינה. להשאיר את טירול המקסימה לטיול אחר. 

• sharoncc
            sharoncc נערך לאחרונה על ידי

שבוע באוסטריה

גם אם היית עם רכב לא הייתי ממליץ לך להתפרס גם על טירול וזלצבורג כל שכן כשאת מתכננת לטייל בתחבורה ציבורית. ממליץ להתרכז באיזור זלצבורג. לא מבין למה החזרה מוינה? לוינה צריך לפחות יומיים ואם יום הנחיתה לא נחשב אז נותרו לך 3 ימי טיול .אם יום אחד יוקדש לזלצבורג אז לא נותר לך הרבה מה לטייל באזור זלצבורג אולי טיפוס על רכבל או שתיים

• morkrako
              morkrako נערך לאחרונה על ידי

שבוע באוסטריה

תודה לכולם,

החזרה הבייתה מוינה. ואין בעיה לשנות את המסלול הבנתי שהרכבת מוינה לטירול 3 שעות ולזסבורג 5 שעות. ככה שזה נראה לי בקטנה.

הסתכלתי קצת מהודעות פה, מזה מערת הקרח? ומערת מלח? ליד מזה?

אין בעיה לקצר, רק אני לא מאילו שמורחים, או מתלהבים מארכטקטורה. ואם עשיתי את ארגנטינה וצילה בחודש אני מעדיפה לעשות יותר...ומקס לוותר ... תודה למגיבים.

• רונית-
                רונית- נערך לאחרונה על ידי

שבוע באוסטריה

מערת הקרח ומכרה המלח נמצאים באזור זלצבורג. בהליין. 

• ענת69
                  ענת69 נערך לאחרונה על ידי

שבוע באוסטריה

אני חושבת שהתבלבלת קצת. אזור טירול הרבה יותר רחוק מוינה מאשר זלצבורג. למעשה, הוא בצד השני של אוסטריה. ממליצה לך מאד לצמצם את האזור של הטיול אם את באמת רוצה לראות את המקומות ולא רק לסמן V. שימי לב שיש מערות קרח ומכרות בכמה מקומות.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון