מערב קנדה
-
שלום לכולם.
שאלתי פה בעבר וכתגובה קבלתי קישורים להמון שרשורים והודעות שעזרו לי מאוד. אז בלי קשר לשאלה - שרשרו לי שרשרו.....
טיולינו ידע שינויים וארגונים וכרגע נמצא בשלבי תכנון אחרונים. סהכ יש כשלושה שבועות שבהם אנו נטייל בילו סטון,רוקיז ונסיים בוונקובר וסיאטל.
השאלה - חלוקת הימים. הקדשנו 3 ימים מלאים לחלוטין לילו. נותרו 16 ימים לחלק. בהנחה שבין הרוקיז לוונקובר יש למעשה יומיים נסיעה( יש המלצות לתוכן?) זה משאיר לנו שבועיים לחלק בין הרוקיז לבין איזור הערים שפירטתי והאי ויקטוריה ( אם בכלל).
למי הייתם מקדישים את עיקר הזמן? לא רוצה לשרוף זמן ברוקיז ולהתבאס שאין לנו זמן בוונקובר- סיאטל או לחילופין לטוס על הרוקיז ולהצטער על כך בדיעבד.
מזכירה כי הילדים בני 9 וחמש.
תודה!
ושבת שלום
-
מערב קנדהאם הצלחתי להבין יש לך 16 יום סך הכל לרוקיס לונקובר לויקטוריה ולסיאטל
אם לא כוללים את האי ונקובר, אלא רק את העיר ונקובר וויקטוריה, אז לדעתי יש לך מספיק ימים
אני הייתי מחלק כך:
7 ימים רוקיס
1 יום נסיעה עד קמפלוס
1 יום נסיעה מקמפלוס לונקובר
2 ימים ונקובר
2 ימים ויקטוריה
2 ימים סיאטל
נשאר לך עוד יום שאת יכולה להוסיף היכן שתרצי.
לא יודע אם ימים הם נטו או ברוטו והאם ביום 16 אתם טסים?
-
מערב קנדההייתי מכניס קצת שינוי לתוכנית של דור.
מקמלופס לונקובר הייתי בוחר בכביש 99, ולכן מקדיש לדרך יומיים (לינה אפשרית בויסטלר).
הייתי מוריד יום מויקטוריה, ואפילו שוקל לותר בכלל על האי ונקובר (כי בשביל יום אחד לא הייתי לוקח מעבורות הלוך ושוב לשם).
את היום שמתפנה הייתי מכניס להרי הרוקיס או לסיאטל (אפשר יום טיול מחוץ לעיר, או הרחבת הביקור בעיר). למשל, היות ויש לכם בעצם יומיים "ספאר", אפשר לבקר בהר ריינייר או בהר סיינט הלנס. אם מעדיפים את הקטע העירוני, אז ניתן גם להשאר באיזור סיאטל (מוסיאון התעופה, מוסיאון המכוניות בטאקומה ועוד אפשרויות).
-
מערב קנדהואני הייתי אומרת אחרת.
כן לאי ונקובר כולל פארק הפאסיפיק רים הייחודי. ואם צריך, לוותר על סיאטל, בהנחה שבשילוב זה או אחר עוד אפשר לשוב אליה בעתיד. (בהנחה שהטיסה חזרה מונקובר)
רבקה
-
מערב קנדהאוקיי, תודה.
נברר לגבי כביש 99, וכן, הטיסה מסיאטל.
ולכן - צריכים להחליט בין האי ויקטוריה לבין יום באיזור סיאטל....
שבוע טוב לכולם