ברלין - כמה שאלות
-
שלום לכולם
אני וחברה שלי בני 23 מתכננים לנסוע לברלין בתחילת אוקטובר לפני תחילת הלימודים באקדמיה..
כמה שאלות
האם אוקטובר זה זמן טוב מבחינת מזג אוויר?
האם כדאי להזמין עכשיו או לחכות לדקה ה90?
חשבתי ללון באזור המיטה.. קיבלתי המלצות על מלון nh mitte ועל מלון leonardo mitte אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת!
אנחנו מחפשים לבקר באתרים החשובים שם... כלומר אלה שאסור לפספס, כמובן לעשות שופינג טוב ולאכול במסעדות איטלקיות
ואולי ללכת לאיזה בר או שניים (לא פריקים של בירה וכאלה) אשמח לקבל המלצות על מקומות שכדאי לטייל בהם ואולי על איזה מסעדה טובה..תודה רבה
אלון
-
ברלין - כמה שאלותועוד שאלה, האם כדאי להוסיף ארוחת בוקר במלון במחיר 60 שקל לאדם לכל יום או לאכול בחוץ? האם המחירים זולים יותר?
-
ברלין - כמה שאלותהיי, לדעתי עדיף להזמין עכשיו. מקום לינה בברלין על פי דעתי יכול להיות גם בצד המערבי של העיר. התחבורה שם מצויינת...
כדי שלאנשים יהיה קל לפרט כדאי שתרשום כמה ימים החופשה ומה הסגנון..
-
ברלין - כמה שאלותובכל זאת כמה דברים- 1. ממחיל להזמין סיור לרייכסטאג דרך האתר. 2. לדעתי העלייה למגדל הטלוויזיה ולמסעדה המסתובבת ווה את הסכום. הנוף מדהים. 3. עם יש זמן ממליץ לנסוע לפוטסדם לטייל בגני סנסוסי 4. רחוב הקניות במערב העיר וקהדהוה 5. שייט בנהר. יש חברה עם הסברים בעברית שיוצאת מפרידרשטראסה או מרובע ניקולאי 6.זאנדרמרקט- בסביבת הרחבה הרבה מסעדות טובות כולל חנות שוקןלדים מפורסמת שיש לה גם בית קפה.. 7.שער ברנדרבורג וטיול בטירגרדן פוסדאמר פלאץ. כדאי לראות את מרכז סוני בלילה. 8. בר מגניב בקומה 10 שמשקיף על כל ברלין- monkey bar
-
ברלין - כמה שאלותממערב העיר יש את הקווים התירותיים 100 ו200
כדאי להזמין קודם.
-
ברלין - כמה שאלותלגבי ארוחת הבוקר, אני לא הייתי משלמת 60 ש"ח לאדם לארוחת בוקר במלון, בעיר שמלאה בתי קפה ומאפיות. אבל אנחנו לא אוכלים ארוחה מלאה וגדושה בבוקר אלא רק כוס תה /מיץ עם כריך קטן / מאפה שאפשר לקנות באירו בודדים.
בקיצור, זה תלוי בהרגלים שלכם.
-
ברלין - כמה שאלותתודה לכל מי שענה
למי ששאל אנחנו מתכננים לשהות 7 ימים מלאים שם אז יש לנו מספיק זמן... אשמח לעוד המלצות
מה ההבדל בין אזור מיטה למערב?
ואיזה מלונות מומלצים באזור מערב העיר? תקציב של עד 450 שקל ללילה לזוג
תודה רבה
-
ברלין - כמה שאלותעוד כמה דברים -
1. להזמין מקום לסיור בכיפה של הרייכסטאג כדי לחסוך עמידה בתור שם. יש אתר אינטרנט להזמנות.
2. ממליץ מאוד על סיור רגלי בן כ- 5 שעות בעיר ב"סיורים של נדב". סיור בעיברית עם מדריכים שגרים שם שעובר במקומות החשובים של העיר ונותן הרבה רקע והיסטוריה. נשמע ארוך אבל לא תרגיש איך הזמן עובר, ונותן המון רקע על העיר המעניינת הזו. ממליץ בחום. כדאי לעשות אותו יחסית בהתחלה ואז ללכת בשאר הימים למקומות שששמעתם עליהם בסיור ולא עברתם בהם, או עברתם בריפרוף.
גם כאן, כדאי להזמין מקום באינטרנט ולקבל הנחה קטנה. (העלות כ- 10 יורו אחרי הנחה).
תהנו!
-
ברלין - כמה שאלותתודה. על איזה סיור מבין כולם אתה הכי ממליץ?
-
ברלין - כמה שאלותממליץ שתעשה את הסיור ברייכסטג ולא רק ביקור בכיפה. לא רואה מחיר בקסלת הדרכה בכלל באתר. לאורך הקודאם יש הרסה מלונות טובים. ובקרבה לקווי 100 200 שעוברים בכל האתר המרכזיים. 7 ימים- ממליץ לך לתכנן יציאה לפוטסדם ולואנזה ואולי אפילו לדרזדן....
-
ברלין - כמה שאלותמצרפת לך סיפור ראשון, סיפור שני, וסיפור שלישי.
ממליצה מאוד לקרוא על מנת להתמצא, וכמו כן לקנות ספר - מדריך על מנת שתוכל לקחת איתך לטיול. ראיתי ספר מצויין ומפורט של מטרופוליס, וספרון קטן אך מתומצת של סדרת עולם - מאוד יועיל לכם!
רבקה
-
ברלין - כמה שאלותהיי,
אני הייתי בברלין באפריל האחרון עם חברות ישנו במלון Leonardo Royal Hotel Berlin. המלון נמצא במרחק של 10 דקות הליכה מאלכסנדר פלאץ ומול המלון יש גם תחנת אוטובוס. האנשים בקבלה היו מאוד מקסימים יודעים אנגלית מאוד טוב. בקשר לארוחת בוקר אני לא יודעת לומר לכם אם 60 שקל זה הרבה או קצת אני כן יכולה לומר לכם שארוחת בוקר במלון הזה מאוד מגוונת ועשירה יש בה כל מה שאדם צריך לארוחת בוקר.
איזור הבילויים לא נמצא בקרבת המלון אך זאת לא בעיה כי תמיד יש תחבורה ציבורית עד השעה 3 לפנות בוקר.
בקשר לתחבורה ציבורית- תעשו את הכרטיס היומי מאוד משתלם חבל לשלם על מוניות סתם יקר. התחבורה שם מאוד זמינה ונוחה
ממליצה בחום אם אתם אוכלים בשר ללכת למסעדת המבורגרים מאוד מומלצת שנקראת the bird יש 2 סניפים בברלין. צריך להזמין מקום מראש דבר שהקבלה יכולה לעזור לכם בו.
בקשר לקניות- כל איזור האלכסנדר פלץ הוא איזור של קניות.
-
ברלין - כמה שאלותהסיור הבסיסי (כללי על ברלין).
אם תהנו תוכלו להרשם לסיורים האחרים שלהם שמתמקדים בחלקים או בתקופות ספציפיות.