צלילות בויטנאם
-
היי, אני טסה סוף החודש לויטנאם. אני אוהבת לצלול (יש לי 2 כוכבים), אךלא מצאתי חומרים רבים באינטרנט על צלילות לויטנאם. מישהו היה בויטנאם ויצא לו לצלול? יש למישהו המלצות על אתרי צלילה או מועדוני צלילה ששווה ללכת אליהם?
תודה מראש:)
-
צלילות בויטנאםבהחלט
. יש בוייטנאם הרבה אתרי צלילהבאזורים שונים לאורך החוף וגם באיים המעט מרוחקים יותר (למשל קון-דאו או פו-קק) שנמצאים בדרום וייטנאם.מרכז הצלילה הראשי של וייטנאם הוא בנה-טראנג שבחוף המזרחי (איזה 10 שעות צפונית לסייגון ו 10 שעות דרומית להוי-אן ודנאנג). העונה הטובה בנה-טראנג נמשכת ממאי ועד אוקטובר עם טמפ' מים של 24-25 מעלות ויותר וראות של 10-20 מ' ומעלה. אם תגיעי לשם באוקטובר יכול להיות שתנאי הים יהיו קצת פחות טובים ועדיין - ניתן בהחלט לצלול ולראות הרבה! מאוקטובר, וייתכן שאף קצת קודם, אפשר גם לצלול בקון-דאו ופו-קוק שנמצאים מול החוף של דרום וייטנאם. רשת מועדוני הצלילה מספר אחד בוייטנאם הוא "ריינבואו" (Rainbow) שכולל מועדון בנה-טראנג ומועדונים נוספים בכל רחבי וייטנאם - מצפון ועד דרום וגם בקון-דאו ופו-קוק.אני יכול להעיד אישית" לפני 3 וחצי שנים הייתי בנה-טראנג וצללתי וגם צילמתי. מכיון שהיה מדובר בסוף דצמבר המים היו מעט קרים (21-22 מעלות) והראות לא היתה הכי טובה, ולמרות הכל נהניתי ואני מניח שאם הייתי בעונה יותר טובה אז היה עוד הרבה יותר טוב. את מוזמנת לעיין בקישור הבא - דיווח שלי על הצלילות בנה-טראנג בפורום צלילה בתפוז:נה-טראנג, דצמבר 2012
-
צלילות בויטנאםהאם חוף נאטראנג נעים במיוחד וגם מתאים לשחייה (סוף ספטמבר) כלומר ים שקט ומים כחולים וצלולים ?
-
צלילות בויטנאםתודה רבה רבה!! עזרת לי מאוד