Moxy milan malpensa airport
-
שלום:) רציתי לדעת האם למישהו יצא לישון במלון? הטיסה שלנו נוחתת בלילה ורציתי לדעת מהן דרכי ההגעה למלון. האם האוטובוס עובר גם בשעות מאוחרות (1 וחצ בלילה). שלחתי מייל למלון עם השאלה אך הם לא עונים לי.
-
moxy milan malpensa airportהי הילה, גם אני הזמנתי חדר באותו מלון ,לאוקטובר. קראתי באחת הביקורות(לא מצליח לזכור איפה) שהמרחק מהטרמינל( נטוס עם איזיגט) הוא 200 מטר- הליכה ברגל. בדקתי בגוגל מפות ואכן מסתמן שזה המרחק.
אורי
-
moxy milan malpensa airportגם אנחנו נטוס עם איזי ג׳ט השאלה אם בטוח הטיסה נוחתת בטרמינל 2?
-
moxy milan malpensa airportאוקיי, בדקתי עכשיו בכרטיסים ובאמת הנחיתה בטרמינל 2. תודה רבה, עזרת לי מאוד!
-
moxy milan malpensa airportטרמינל 2. בוודאות. תהנו
-
אנחנו ישנו שם לפני כמה חודשיםמאותן סיבות בדיוק.
המלון סבבה. אני באופן אישי לא סובל מלונות אבל המלון נקי, מסודר, חדרים נוחים, עיצוב מודרני שובר שגרה שכזה ולא יקר ביחס לעובדה שהוא מונופול במובן מסוים. יש שם חדרים לישון וארוחת בוקר סבירה. אל תצפה למלון פאר עם ספא וכו'. הוא מוקף בשטח לוגיסטי של נמל התעופה.
המלון ממוקם מעבר למגרש החניה של טרמינל 2 - כדקה עד שתי דקות הליכה מדלת היציאה של הטרמינל ואפשר לגשת אפילו עם העגלה של נמל התעופה עם המזוודות עד השער.
אם אתם נוחתים בטרמינל 2 זו תכל'ס האופציה היחידה בלי להיעזר באמצעי תחבורה באמצע הלילה.
נסיעה טובה, והמסקנה שלי מהחוויה היא בפעם הבאה לבדוק קצת יותר טוב ולשקלל עובדות כאלה במחיר הטיסה (זה בפירוש לא אומר לוותר, אבל כן לקחת בחשבון ששילמת עוד סכום על הטיסה הזולה-לכאורה).
-
אנחנו ישנו שם לפני כמה חודשיםגם אנחנו נישן שם עוד חודש, פניתי אליהם בפייסבוק והם ענו לי שזה ממש מול היציאה מהטרמינל, מעבר למגרש החניה, באחת התגובות בטריפ אדוויזר אחד המבקרים צילם את המלון מהיציאה מטרמינל.
מה יש בארוחת בוקר? חשוב לי לדעת כי אנחנו משלמים על זה אקסטרא
-
אנחנו ישנו שם לפני כמה חודשיםבילנו שם לילה והתרשמנו לטובה. נקי מאוד, מעוצב מודרנית והצוות חברותי. הוא דקה הליכה מטרמינל 1 (רואים אותו איך שיוצאים מהטרמינל). אנחנו נחתנו בטרמינל 2, ויש אוטובוס (בתדירות של כ - 20 דקות בשעות הלילה) שמגיע לטרמינל 1. אפשר לקחת מונית, מדובר על נסיעה של כ - 5 דקות.
לא אכלנו שם ארוחת בוקר, אבל אם אני זוכר נכון, זה סנדוויץ ארוז בקופסא, קצת דגנים, קצת קפה, קינוח קטן. אפשר היה לשלם על הארוחת בוקר במקום, ככה שאם את מתלבטת - אולי הייתי מחכה ומחליט שם.
-
moxy milan malpensa airportכמו שכתבו לפני, זה במרחק הליכה מהטרמינל.
אחותי ישנה שם לפני מס' שבועות, והיא אומרת שהצ'ק אין במלון די מתיש. מגיעים מאותה טיסה לילית הרבה אנשים, והטיפול בהם הוא איטי. לקח הרבה זמן עד שהם קיבלו את החדר. כשזה קורה ב-1 בלילה למשפחה עם ילדים, זה מעצבן ולא נעים.