טיול לגיאורגיה
-
שלום כולם

מתכננים טיול זוגי לגאורגיה בסביבות תחילת נובמבר.
טיול למשך 8-10 ימים שישלב מסלולים/טרקים וסופשבוע בעיר.( שומרי מסורת)
1. האם מומלץ לצאת לטיול כזה בתחילת נובמבר?
2. מה עדיף להספיק מבחינת מסלולים? והאם מומלץ להשכיר רכב/ג'יפ לימי המסלולים?
תודה לעונים!
-
טיול לגיאורגיהברור לך שזה טיול חורף, על כל המשתמע מכך (קר, שלג, ימים קצרים וכו').
תבדקי לגבי סקי.
לדעתי כל הקווקז הגבוה, היפה והמעניין יהיה קשה עד בלתי אפשרי להגעה ומכאן בלתי אפשרי לטרקים, אבל תבדקי מנוסים ממני. לא הייתי שם בחורף.
-
טיול לגיאורגיההייתי לפני שנה בתחילת אוקטובר היה בסדר גמור גם בחלק מהקווקז הגבוה, נובמבר כפי שרוני אמר בעייתי, הייתי מנסה להקדים בחודש +
-
טיול לגיאורגיהאין טעם. מאוחר מדי.
-
טיול לגיאורגיהתודה על התגובות והעצות,
קראתי שבתקופת ספטמבר-נובמבר לא חם, אבל גם לא מטורף מבחינת שלג..
בכל זאת לא לצאת?!
מבאס שנצטרך לדחות את הטיול ....
-
טיול לגיאורגיההבעיה שבקווקז הגבוה הרבה מקומות ננטשים. התושבים עצמם יורדים לאזור טביליסי בגלל השלג והקור. אני יודע, למשל, שאומאלו ריקה מעבר לעובדה שהדרך אליה הופכת לבלתי אפשרית. אני כמעט בטוח שגם לאושגולי לא תוכלו להגיע. מסטיה תמצאו אנשים אבל יהיה קשה להגיע לאטרקציות. אותו הדבר בקזבגי. עוד נושא אלו הדרכים למקומות אלו - הן ודאי תשתבשנה. בלמטה - טביליסי, בורג'ומי, וארדזיה. אזור קאחטי יהיה גשום אבל אפשרי (אם גן החיות לא יוצף שוב והנמרים יסתובבו חופשי בטביליסי). אני גם מניח שיש יופי בטיול חורף.