ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות בבנקוק

פורום תאילנד
    7
    14
    4041
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lena24
      lena24 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

חייבת את עזרתכם

אנחנו כמה משפחות עם ילדים בגילאי 5-15

נהיה בבנקוק 3 ימים מלאים, אחרי צאנג מאי,קוסמוי וקופנגן

אני מחפשת המלצות על אטרקציות שחובה לעשות בבנקוק

חשבנו על אחד הפארקים (שאלה מה הכי מומלץ)

שוק צף

האם כדאי לוותר על בנקוק ולנסוע לקנצנבורי ללילה?

תודה רבה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • nati544
        nati544 נערך לאחרונה על ידי

המלצות בבנקוק

שלום רב,

אם אתם אוהבי פארק מים  תוכלו ללכת  לפארק  המצורף :

http://www.siamparkcity.com/en/park_water.php

אני ממליץ מאד על הספארי בבנגקוק:

http://www.safariworld.com/en.html

לגבי השוק הצף , אני התאכזבתי מאד. מדובר בשוק מאד תיירותי ועמוס ולדעתי לא שווה את הנסיעה.

הטיול של היומיים לקנצ'נאבורי לדעתי מוצלח מאד  אבל לא ישאיר לכם כמעט בכלל זמן לבנגקוק ....קניות וכדומה. אם קניות זה לא הקטע שלכם אפשר לוותר.

אל תתפתו לטיול חד יומי לקנצ'נבורי. הוא מעייף ומיותר.

נתי

• דניאלדן
          דניאלדן נערך לאחרונה על ידי

המלצות בבנקוק

..בקשר לשוק הצף-זהו שוק סוף שבוע(אמפוואה)..קחי בחשבון..laugh

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
            המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

המלצות בבנקוק

הכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות 

במידה ונשאר לכם 3 ימים בבנגקוק לא הייתי מציע לשלב את בבנגקוק עם טיול לקנצ'נבורי ללילה, אלה ליהנות ממגוון הפעילויות והאטרקציות שיש לבנגקוק להציע. כמו כן לרוב מומלץ לצאת לטיול לקנצ'נבורי ליומיים בגלל המרחקים.

אטרקציות המתאימות למשפחות בבנגקוק אשר תוכלי לבדוק הם:
            מוזיאון השעווה, גלישת גלים פלו האוס, סיאם פארק סיטי, עולם הסאפרי, אומגות, שחייה עם דולפינים, סיאם עולם המים, עולם החלומות, מופע סיאם נרמיט ועוד

• nati544
              nati544 נערך לאחרונה על ידי

המלצות בבנקוק

רגע.....

יש הבדל בין השוק של אמפוואה  לבין השוק הצף דאמנון סאדואק.

ההמלצה השלילית שלי היא לדאמאנון סאודאק .

אם הכוונה לשוק סוף השבוע באמפוואה ההמלצה היא חיובית מאד!

נתי

• Shay_The_Guy
                Shay_The_Guy נערך לאחרונה על ידי

3 ימים זה לא כל כך הרבה זמן 🙂

ב3 ימים אל תשלבי את קנצ'נבורי, זה לזמן אחר שיהיה לך שבוע בבנגקוק בלבד...

כמו שאמרו לך בבנגקוק יש הכל.. כל מה שאת רוצה כל עוד יש לכם את הכסף הכל אפשרי,

בקשר למה שהמליצו לכם פה אני יתן את הדעה שלי על כל אחד,

- DREAM WORLD (מישהו קרא לזה עולם החלומות אני חושב..)- זה מדהים, יש את זה גם בארץ אבל זה הרבה יותר קסום, וזה בהחלט שווה אבל קחו בשחבון שזה יקח לכם יום שלם כי זה מקום די גדול..יש שם כל מני אטקציות של פסלים קטנים מהעולם, נו.. תדמיינו דיסנילנד רק בקטן ובתאילנד..את האמת אני יכול לכתוב עוד דפים שלמים רק על המקום..ואם תבקשי שאני ירחיב אני בכיף ירחיב.. אבל בקצרה באמת אני לא הייתי מוותר על זה בחיים, זה ממש כיף !!!! ובטח ובטח שלמשפחות... 

- MADAM TOSU BANGKOK (מה שקוראו לו פה מוזאון השעווה) - האמת ? די מיותר לטעמי, כאיול הילדים ישתעממו, וחוץ מפסלים של מפורסמים וכרטיס כניסה במחיר מופקע של 50 דולר, אין הרבה מה לעשות שם, נראה לי שעכשיו המחיר של הכרטיס טיפה פחות,.. אבל עדיין, אני לא מוצא את זה כזה מלהיב... זה דעתי. 

SIAM PARK CITY(גם קראו לזה ככה בעברית) - די כיף, זה מקום ענק, אם הייתם פעם ב7FLAGS בארה"ב אז זה ממש מזכיר אותו, זה פארק שעשועים משולב עם מתכנים לילדים, פארק מים, מתכנים לילדים.. די עולם כזה. יש שם מתכנים די מלהיבים ויש שם גם משהו לכל אחד למבוגרים לילדים לכולם.. אבל לפי דעתי לא משתווה עם DREAM WORLD , הוא לא כזה קסום, הוא כן כיף והכל, אבל אם הדילמה בין שניהים אני הייתי הולך לDRAEM WORLD... הרבה יותר קסום .. אבל כן זה פארק הרבה יותר גדול ועם מתקנים מלהיבים יותר, ויש שם גם מיני ספארי כזה, זה נחמד.. 

SAFARI WORLD - (עולם הספארי) - לי אישית יש בעיה לראות חיות בכלובים, בגלל שזה לא הומני, לא אנושי, ולא נכון .. אבל אם אין לכם בעיה עם זה המקום מדהים, יש שם מופע דולפינים, יש שם חיות מכל הסוגים, ובאמת אם אתם אוהבים ספארי וגני חיות (או כמו שאני קורא להם בתי סוהר לבעלי חיים), אז אין משהו שיכוללנצח אותו.. זה די מושלם למשפחות.

Dolphin World - (קראו לזה פה שחייה עם דולפינים) קודם כל זה לא דולפינים שאת מכירה , אין להם את המראה הזה , זה דולפינים שטוכי אף או איך שקוראים להם, הנה תמונות > 

http://www.thailandtouristservices.com/bangkok-tours/swim-wi th-dolphins-dolphin-world/

המחיר המופקע של ה80 דולר לאדם כדי לשחות איתם לא הכי שווה שיש... שמים אתכם במעין בריכה כזאתי עם מים מלוכלכים, הם לא היו נקיים שאני הייתי שם לפחות.. ואומרים לכם להחזיק דולפין, והוא לוקח אותכם לסיבוב.. האמת זה נחמד.. אבל זה די אכזריות לבעלי חיים, וזה גם לא כזה מלהיב כי הם לא דולפינים כמו שאת מכירה מהסרטים.. לא יודע הדעה שלי על האטרקציה הזאתי די מעורבת.. היא די ככה כה, מה שבטוח היא יקרה ברמות על.. לפני 3 שנים זה עלה 40 דולר, או 50 עם תמונות, ועכשיו הם יקרו את זה לפי 2 ... לא יודע... 

siam water park - (סיים עולם המים) זה חלק מסיים פארק סיטי, כבר רשמתי שם מה אני חושב על זה, אבל זה פארק מיים ממש מגניב אין יותר מדי מתקנים אבל זה חמוד כזה...

siam niramit - מופע סיים נרמיט.. למרות שאמורים להגיד ניראמאט.. אבל בכל מקרה - מופע מדהים מדהים מדהים...למבוגרים שבניכים אתם בטוח תהנו שם, גם די יקר לדעתי אבל אם יש לכם את הכסף שווה כל שקל... יש בארץ את WOW, של חנוך רוזן ? אז זה מופע שאוכל אותו בלי מלח כמו שאומרים .. באמת מופע מדהים !

-השוק הצף - כן זה מלא בתיירים אבל זה נחמד כזה... איפה עוד יש עוד מקום כזה בעולם !? אז כן אי אפשר לנשום שם והסירה שלכם תיכנס בעוד מליון סירות של תיירים אחרים וכנראה ילך לכם האצבעות באיזה שהוא שלב.. אבל רק התמונה שאפשר לקחת שם מלמעלה של השוק.. שווה את הטיול לפי דעתי.. ואתם לא נוסעים בחודש הכי מתוייר, אז בטוח ששווה לפי דעתי, אבל כן יש שם עוד מליון אנשים..

דברים שלא אמרו ואנילא מבין איך...

MBK, איך תהיו 3 ימים בבנגקוק בלי לבקר שם !? זה ה-קניון עם ה הידיעה... זה בעצם קניון שמחובר לעוד 4 קניונים שונים עם גשרים .. יש שם הכל מהכל מהכל.. 8 קומות כל קומה מתמחה במשהו אחר, כל המחירים מכל הסוגים, מדברים זולים וחיקויים ושוק של 3 קומות, עד לפסנתרי כנף שעולים חצימליון דולר... באמת יש שם הכל.. שווה לבקר שם ולעשות קניון כמובן...

ארמון המלך - אי אפשר לא להיות בארמון המלך ולהגיד היינו בבנגקוק, נכון אולי משעמם אבל כאילו..זה פשט מאסט ויסיוט כזה...

יש לכם בסך הכל 3 ימים אין מספיק זמן לראות הכל..אז המלצה שלי > 

יום אחד DREAM WORLD - מהבוקר עד אחר הצוהוריים, בערב תלכו לאכול באחד מהמליון מקומות המדהימים שיש לבנקוק לאכול... או תאכלו אפילו סתםמשהו ..אם תרצו יש גם אטרקציות למבוגרים בערבים, הכל אניאשמח לענות בפרטי.

יום שני - MBK - כן יום שלם.. תקומו בבוקר בכיף תאכלו ארוחתבוקר, תלכו לטייל מסביב לקוואסן ברחוב הזהב (ככה אני קורא לו כי יש שם מליון חנויות שמוכרות מלא תכשיטים עשויים זהב במחירים ממש זולים), אחרי זה תלכו לMBK תעשו קניות תראו מה יש שם לקנות , יש גם בDISCOVERY WORLD שזה אחד הקניונים שמחוברים לMBK אקווריום תת ימי די נחמד, אם אתם יום שלם בMBK שווה לעבור שם ...בערב שוב החלטה שלכם מה לעשות...

יום שלישי - תקומו בכיף ואז תלכו לטייל בבנגקוק פשוט... בנגקוק זה עיר שכיף לטייל בה, אתם יכולים לקחת שיט בסירה על הנהר, ולבקר במקדשים מסביב, לראות כל מני שווקי לילה, ובוקר, ויום והכל...או אפילו ללכת לשוק הצף...וכמובן לסיום בערב תלכו למופע של ניראמאט... 

בכל מקרה תיכנסי לכל אחד מהמליון סוכנויות נסיעות בבנגקוק יש בכל פינה בערך..שווה לראות מה יש להם כרטיסים..לאותו היום ... 

למשל באחד הטיולים שלי היה להם כרטיסים למופע CATS המקורי שבא להם להופיע לכמה ימים .. אז קניתי כרטיס ב60 דולר.. מופע מדהים ...אולי איזה אומן מפורסם יבוא בדיוק להופיע בבנגקוק...שווה לבדוק מה יש להם.

לכל שאלה אניאשמח לענות בפרטי

• lena24

המלצות בבנקוק

תודה לעונים

כן  התכוונתי לשוק סוף השבוע באמפוואה

לגבי אוכל בערבים, יש המלצות על מסעדות בערב ? 

• lena24

ממש תודה על הפירוט המדהים שנתת לי ועל הסובלנות...

כן אשמח להמלצה על מקום שניים לבילוי לילי

• seglav
                      seglav נערך לאחרונה על ידי

לנה,

אנחנו חזרנו עכשיו עם 3 בנים בגילאים 16,14 ו- 10 ואני קוראת את התגובה של שי ורואה כמה כל אחד אוהב משהו אחר וצריך להכיר היטב את הילדים כדי לדעת מה הם יאהבו.

לגבי מאדאם טוסו - שני הבנים הגדולים שלנו היו במאדאם טוסו בלונדון לפני שנתיים ומאוד נהנו. הבן הצעיר שלנו מאוד רצה להכנס בבנקוק והחלטנו להכנס כל המשפחה. 

בילינו שם כשעתיים וחצי ומאוד מאוד נהננו. נכנסו לגמרי לראש אחר, הצטלמנו עם כל הדמויות, יש הרבה תלבושות שאפשר ללבוש, אפילו משחקי ספורט. 

לגבי MBK - אנחנו (גם הילדים) מאוד התאכזבנו. בסופו של דבר מדובר כיום בקניון שהוא בעצם שוק מקורה. אנחנו לא התחברנו בכלל למקום.

ממליצה מאוד בשעות הערב להגיע ל Asiatique על שפת נהר ה Chaopraya. 

נפתח בשעה 17:00. מגיעים אליו עם רכבת ושאטל חינמי עם סירה. 

המקום הוא שילוב של מסעדות, חנויות בוטיק ודוכנים. מאוד מיוחד. אווירה כייפית.

מעין נמל ת"א עם נחלת בנימין (למי שמכיר).

ביקור בקוואסן. למרות שאמרו לנו שזה מקום רק של תרמילאים, נסענו לשם באחד הערבים ומאוד נהנו מהאווירה הצעירה והמוסיקה.

אנחנו בגלל החום הכבד כן ויתרנו על ארמון המלך (רחמנו על הילדים ועצמנו) אבל בקרנו במקדש הבודהה השוכב.

טל

• Shay_The_Guy

בילוי לילי

קודם כל תודה על התודה חח 🙂 

ובבקשה, אממ עכשיו בקשר ללילה.בילוי לילי למבוגרים .. אז זה כל כך כל כך תלוי בכם,

זה מתחיל בלראות מופע עם חליפות, ללככת למסיבות לרקוד, אפילו ללכת לפטפונג למועדוני מבוגרים בלבד כאלה, רק לעבור ברחוב ולא להכנס באמת לאחד המועדונים זה כבר משהו, באמת יש כל כך הרבה דברים שאתם יכולים לעשותבלילה וזה מאוד תלוי בכם במה שאתם אוהביםומרשים לכם, וכמה אתם פתוחים והרפתקאנים, 

כל זוג אחרת בתחום הזה...

זוג אחד בשלוש שנים של זוגיות ורוצים משהו שיזיר להם את הפשן לזוגיות והולכטים לאחד המועדונים בפטפונג, 

זוג אחר רוצה בכלל להרגיש צעיר שוב ... אז הם הולכים למסיבות לרקוד איפהשהוא..

זוג אחר נשוי 5 שנים ורוצים רק ערב רגוע, אז הולכים לראות מופע איפה שהוא...

זוג אחר הולך לארוחת ערב רומנטית באחד הבניינים הכי גבוהים בעולם.. (מסעדה ממש יקרה אבל שווה ...כל שקל)

וזוג אחר כל מה שאיכפט להם זה מזה שהילד שלהם יהנה וילכו איתו לראות איזה מופע לילדים או משהו...

אם תכווני אותי יותר לקראת מה בראש שלכם יותר.. אני אשמח לתת לך הצעות יותר מכוונות אליך..

בקשר לMBK ראיתי מה המליצו לך פה... יש שם כל כך הרבה דברים באמת המלצה חמה אל תוותרי אליו לא משנה מה. הייתי במזרח יותר פעמים ממה שאני רוצה לזכור, ואני אומר לך לא לוותר עליו את לא תתאכזבי. תדברי עם עוד אנשים אפילו תראי מה הם אומרים.

• 72amalia
                          72amalia נערך לאחרונה על ידי

Shay_3511150 - שאלה - אתה סוכן כלשהוא?

אני רואה שכמעט בכל תגובה שלך אתה מוסיף בסוף   שתשמח לענות על עוד שאלות בפרטי - למה ?

אם אתה סוכן זה גם סבבה, רק יש לנו חוקים בפורום לגביי סוכנים - הם צריכים להודיע לאנשים שהם סוכנים, ובראש כל הודעה שלהם לכתוב את זה (יש שירשור בתחילת הפורום שמסביר)

אם אתה לא סוכן - אז למה בפרטי? תחלוק עם כל הפורום ....laugh

• Shay_The_Guy

ממש לא סוכן

אפילו בעבודה שלי אני די רחוק מזה...

חח

אני אשמח לענות בפרטי כי בדרך כלל בפורומים יש טרולים שלא אוהבים שמאריכים יותר מדי תגובות, וגם אנשים (הרוב הגדול של אנשים) לא מעריך כל כך תגובות ארוכות מדי..

אז אני משתדל לקצר כמה שאני יכול כי לא הכל מעניין את כולם..

על תאילנד והמזרח אני יכול לדבר שעות .. חודשים אפילו .. 

באמת, עם כל מה שאני יודע ולא יודע אני יכול לדבר הרבה...(והמצחיק זה שלמטייל לא רצו שאני ארצה על זה בחנות שלהם ...)

אז אני משתדל להיות יותר תמציתי פה..

• 72amalia
                              72amalia נערך לאחרונה על ידי

הבנתי.... אני דווקא חושבת שתשובות

ארוכות ומפורטות הן מועילות...... אני לא חושבת שיש פה מישהוא שיעיר לך שכתבת יותר מידיי laugh

• Shay_The_Guy

הבנתי.... אני דווקא חושבת שתשובות

לא יעירו אבל לפעמים די ישימו ...$@#!$ על מה שכתבת. ולא יגידו תודה אפילו ..(כמו שכבר קרה פה Smile ) אממ .. אז באמת משתדל לקצר, פשוט בשבילי לקצר זה ממש בעייתי ..חח

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון