חידוש דרכון דחוף!!!
-
שלום,
יש לי כרטיס טיסה ליום שישי הקרוב 14/8 שנקנתה אתמול. היום בדקתי את הדרכון וראיתי שהוא פג תוקף (אחרי 10 שנים), ואני צריכה לחדש אותו.
קראתי באתר של רשות האוכלוסין שגם אם אגיע ללשכה, אקבל דרכון תקף לאחר 10 ימים בדואר.
מישהו מכיר דרך לחדש דרכון במקום?
אם אגיע ללשכה ואסביר את מצבי זה יעזור?
קראתי שאפשר לחדש את הדרכון בנתב"ג, אבל הם עובדים בשישי עד הערב, והטיסה שלי היא בשעות אחה"צ המאוחרת. וגם השרות עולה המון כסף... וגם אני ממש מעדיפה לא לחכות לרגע האחרון...
תודה!!!!
-
חידוש דרכון דחוף!!!אין פתרון.
אחרי 10 שנים לא מאריכים ומנפיקים חדש. ההנפקה לא מתבצעת במקום.
או לבטל את הנסיעה או לגשת יום קודם לנתב"ג ותמורת 1000 שקל להנפיק חדש.
-
חידוש דרכון דחוף!!!- למרות שבאופן רשמי לא מנפיקים דרכונים במקום, יש מקרים בהם כאשר מגיע אדם ללשכת האוכלוסין עם כרטיס טיסה, מנפיקים לו דרכון בהליך דחוף. אין לך מה להפסיד, תוכלי לנסות להגיע מחר ללשכת האוכלוסין במקום מגוריך.
- לשכת האוכלוסין בנתב"ג פתוחה 24 שעות בימי חול וביום שישי עד 14:00. עד כמה שאני יודעת, עליך להציג שם כרטיס טיסה ל 24 השעות הקרובות. התשלום יקר.
- תוכלי להתייעץ עם מרכז המידע של רשות האוכלוסין 3450*
נסיעה טובה
-
חידוש דרכון דחוף!!!היתכן שמחיר ההנפקה בנתב"ג הוא 1,120 ש"ח ?
-
חידוש דרכון דחוף!!!קראתי סכומים שונים במקומות שונים, ובכל מקרה זה מאוד יקר
-
חידוש דרכון דחוף!!!הנפקת דרכון חדש בלשכת האוכלוסין בנתב״ג היא הדרך היחידה.
העלות: 1120 ש״ח לבגיר (560 ש״ח לקטין). במסגרת תוכנית ייעול ברשות האוכלוסין, עליה חתום שר הפנים סילבן שלום, תוזל עלות הוצאות דרכון דחוף בנתב״ג ל-700 ש״ח ו-400 ש״ח בהתאמה. לא ידוע לי המועד בו יכנסו לתוקף המחירים החדשים.
-
חידוש דרכון דחוף!!!אפשר לנסוע לנתב"ג 24 שעות לפני הטיסה, עם שתי תמונות פספורט, תעודת זהות והדרכון הישן, לשלם על חניה ולשלם 1,120 ש"ח עבור הדרכון חדש שאני מניח שהוא אינו ביומטרי. אמנם פחות נוח להשתמש אבל תופס פחות מקום בכיס מאחר ופחות עבה.
בכל מקרה אפשר אחרי הטיול לעשות החלפה בחינם.
-
חידוש דרכון דחוף!!!כן.
ונדמה לי שיש הצעת לשינוי והורדת הסכום "רק" ל700 ש"ח למבוגר לדרכון בשדה התעופה. אבל עדיין לא בתוקף.