ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על תכנון הטיול

פורום תאילנד
    3
    3
    1250
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • DinKaBu
      DinKaBu נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם 🙂

אני מתכננת לנסוע עם אמא שלי בדצמבר הקרוב לתאילנד לשבועיים. היא ביקשה ממני לארגן את הטיול וזאת פעם ראשונה שאנחנו עושות את זה אז יש לי כמה שאלות:

- באיזה מקומות כדאי לבקר בשבועיים האלה? אנחנו רוצות להספיק דיי הרבה בשבועיים... אז מה הכי כדאי?

-לאיזה עיר כדאי לקחת את הטיסה? בנגקוק? 

-זה זמן טוב לנסוע בו? לפי מה שהבנתי בחורף חם שם

- אמא שלי טוענת שאנחנו לא צריכות תיקים גדולים ושאפשר להיסתדר עם תיקים קטנים ומעט ציוד כי הכל שם זול ונקנה כבר שם את כל מה שצריך. היא גם אומרת שיהיה נוח יותר להיסחב ככה ממקום למקום. אני לא חושבת שזה ממש כדאי. מה אתם חושבים?

תודה רבה 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • loveyou
        loveyou נערך לאחרונה על ידי

שאלות על תכנון הטיול

היי

יכולה לתת לך תשובה לגבי הציוד. אני נסעתי עם בעלי ושלושת ילדי נסענו לחודש (חזרנו לפני שבועיים) נסענו עם 2 מזוודות חזרנו עם 6. קנינו הכל שם, העדפנו להיסחב כמה שפחות ממקום למקום. לקחתי לכל אחד 6 הופעות כי התחלנו בצפון אז עשיתי חשבון לכל יום. לאט לאט קנינו פה חולמה פה מכנס... כשהגענו לאי הראשון שלחתי הכל לכביסה ככה התנהלו

מליצה לא לקחת את כל הבית!

• אורית צאנג מאי
          אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

שאלות על תכנון הטיול

שבועיים טיול בתאילנד, זהו זמן מועט יחסית ומומלץ לשהות בלא יותר משלושה יעדים ולמצות כל מקום ומקום, אין טעם לסמן V היינו ולהמשיך כמו במסע כומתה, כל מעבר עולה כסף ובזבוז של כחצי יום.

מבחינת סטטיסטיקת מזג האויר וכמות הגשמים, בחודש דצמבר מומלץ יותר לשהות בפוקט ולא בקוסמוי.

אתם יכולים לבקר בצפון 5-6ימים, 5 ימים פוקט ו- 3-4 ימים בנגקוק.

בחודש דצמבר תאילנד מלאה בתיירים, מומלץ לסגור מלונות וטיסות מראש וכמו גם המחירים יהיו זולים יותר בהזמנה מראש.

טיסה מצ׳אנג מאי לפוקט, את יכולה להיכנס לאתר אייר אסיה www.airasia.com ולסגור במחיר מוזל, מידי פעם הם יוצאים במבצעי טיסות לכל המקדים להזמין מראש וגם אם אין מבצע, המחיר באתר הוא זול.

בביקור ראשון בתאילנד, קונים ומבקרים הרבה בשווקים ובקניונים.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון