מלון בשנגחאי
-
שלום כולם!
אני נוסעת עם חברה לסין בתחילת ספטמבר ואנחנו מתחילות משנגחאי. אנחנו מחפשות מלון שלא יהיה יקר (עד כמה שאפשר) ושיהיה נעים במקום בטוח, בכל זאת שתי בנות. עד עכשיו שמענו רק דיס-המלצות ואני מחפשת מישהו שיש לו משהו חיובי להגיד. אני יודעת שיש המלצות בלונלי פלאנט- אני מחפשת המלצות אישיות של אנשים שהיו שם והגיעו למלון טוב.
תודה רבה לכולם!!!
-
מלון בשנגחאי -
מלון בשנגחאימה זאת אומרת?
-
מלון בשנגחאיהייתי בשנגחאי עם חברה באפריל ובעקבות המלצה שראיתי פה בטיפים הזמנתי מקום ב Shanghai Fish Inn Bund.
אתחיל מהחיסרון, כי היה רק אחד מבחינתי - החדר היה קצת חשוך.
מעבר לכך המקום מקסים ומומלץ מאוד.
עוד כשהזמנתי את החדר התקשורת איתם היתה מעולה. הם שולחים לך מפה והנחיות בסינית ובאנגלית איך מגיעים. תדפיסי את המפה ותראי לנהג המונית.
הגענו באמצע הלילה. משהו כמו 2-3 לפנות בוקר. חיכה לנו מישהו בקבלה, דובר אנגלית ברמה טובה, חייכן ומקסים. אם גם אתן מגיעות מאוחר, תעדכני אותם במייל.
המיקום פגז, ובבוקר הבנו עד כמה. משהו כמו 10 דקות הליכה מטיילת הבונד.
כל העובדים שם מקסימים ללא יוצא מן הכלל. הם עזרו לנו מאוד עד רמה של לחפש ולהזמין עבורנו כרטיסי אוטובוס באינטרנט, לרשום לנו על נייר הנחיות לנהג המונית שיקח אותנו לתחנה הנכונה, ולקופאי שיתן לנו את הכרטיסים.
החדר עצמו קצת חשוך אך מעבר לכך מרווח, המיטות נוחות יחסית (המזרון קשה אך כך זה בסין), החדר נקי מאוד ואפשר להגיד שהופתענו לטובה. שילמנו שלוש מאות ומשהו יואן ללילה.