טיול לתאילנד
-
אנחנו משפחה של זוג+4 בגילאי 12 10 6 4
רוצים לנסוע לטיול של שלושה שבועות בפסח. כולל צפון והאיים.
למישהו יש המלצות על מקומות ומלונות
-
טיול לתאילנדשלד טיול:
שבוע צפון תאילנד(צ'אנג מאי כבסיס) 8 ימים ל2 איים או אחד (קוסמוי וקופנגן בחוף שקט) 5-6 ימים בנגקוק וסביבתה
-
טיול לתאילנדמסכים עם השלד של ran222 אבל לדעתי פוקט וקו פי פי יותר מתאימים למשפחות מאשר קו סאמוי וקו פאנגאן .
-
טיול לתאילנדבצפון מציע לחלק בין צ'אנג מאי לצ'אנג ראי/משולש הזהב
-
ממש לאצפון תאילנד באפריל ממש לא נעים ולא כייפי.התאילנדים מבעירים שדות והכל ממש לא ירוק והרבה מקומות מחניקים מעשן.
-
טיול לתאילנדמומלץ 5 לילות צפון, טיסה לקו סמוי מונית משדה התעופה למזח ביג בודהה ל 3 לילות קופנגן מעבורת חזרה לקו סמוי ל 6 לילות שהייה בחוף צ'וואנג או למאי השקט יותר...בקוסמוי מגוון אטרקציות כגון טיול 42 האיים, טרקטורונים, טיול גיפים בהרי האי הירוקים, טיול יום לקוטאו+שנורקלינג... חזרה לבנגקוק 6 לילות מתוכם טיול יומיים לקנצבורי..
בהצלחה..
-
טיול לתאילנדמתוך הימים בצפון ,אתם יכולים לשהות יומיים בפאיי מקום מדהים....
-
טיול לתאילנדתודה רבה אבל שמעתי שיש מדוזות מסוכנות בחוף המזרחי
-
טיול לתאילנדהיינו בקוסמוי כשפרצה ההיסטריה של המדוזות (אמא שלי שלחה אלי ווטסאפ מודאג).
נהננו בחופים (היינו גם במאי נאם הצפוני והשקט וגם בצ'וואנג המרכזי), צללנו בקו-טאו, קו נאנג יואן ושמורת 42 האיים, ולא פגשנו אף מדוזה.
אין תעודת ביטוח כנגד הדברים האלה, אבל לא הייתי נותנת לזה להכתיב לי את הטיול. בקוסמוי פגשנו גם משפחות של ישראלים שחזרו מקופנגן וגם הם פגשו מדוזות רק בווטסאפ. (לא אומרת שלא היו... רק מצביעה על היקף התופעה).
-
טיול לתאילנד..לא הייתי נוסע לפאי עם ילדים קטנים...
-
טיול לתאילנד...הייתי מוסיף את קנצ'נבורי לטיול שלכם..כיף עם ילדים..

-
טיול לתאילנד...לגביי האיים..
...אני דווקא הייתי בוחר בצד המערבי פוקט\קראבי יותר מתאים למשפחה
...עם ילדים...

-
טיול לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
לדעתי מסלול השלד שהוצע פה יכול להתאים, אך רצוי שתקראו מידע על האיים כדי להחליט איזה צד יותר מתאים לכם. כמו כן בחודש אפריל תחזית מזג האוויר באיים המזרחיים קוסמוי, קופנגן וקו טאו נוחה יותר מהאיים המערביים פוקט וקופיפי על פי סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות כפי שניתן לראות בקישור הנ"ל http://www.travelfish.org/weather_fish.php
כדי לנסות ולהמליץ על מלונות רצוי לציין תקציב ללילה וסוג החדר הרצוי, כגון שני חדרים עם דלת מקשרת או סוויטה משפחתית. -
טיול לתאילנדתודה לכולם החלטנו לבדוק באיים את קופיפי וריילי ביץ׳. בצפון ניקח טיול ג׳פים- מתאים עם ילד בן 3???
יש המלצות על בתי מלון/מסעדות/ אטרקציות בבנגקוק?
מה יותר עדיף דרים וורלד או סיאם פארק או שיש משהו יותר כיפי