עד שנרשמנו לתכנית frequent flyer
-
אני רוצה לעשות את הצ'ק אין אונליין באתר של אליטליה (הטיסה מחר, הצ'ק אין פתוח). כתוב באתר שהצ'ק אין פתוח ולא כתוב איך עושים את זה בדיוק, שזה לא מלבב במיוחד. מקומות בטיסה כבר בחרתי. יש מקום להוסיף מספרי דרכונים - זה נחשב הצ'ק אין?
יש גם מקום להוסיף את מספרי תכנית המיילים של אליטליה MilleMiglia. נרשמנו בזמן קניית הכרטיסים לתכנית אבל אני לא מוצאת שום אימייל מאליטליה או מיליה האלו עם המספרים שלנו. יש לי אימייל עם קוד PIN ואישור שגם הילד מתחת לגיל 12 נכנס לתכנית וזהו. שום מספרים. האתר שלהם די מבולגן ואני לא מוצאת שם שום דרך להשיג את המספרים בחזרה.
זה משהו שאפשר בדיעבד לפנות אליהם במייל ולקבל?
-
עד שנרשמנו לתכנית frequent flyerרשום שם שאם לא מצליחים לשחזר להתקשר לשירות הלקוחות של אליטליה
יש גם מספר בישראל
ובקשר לצ'ק אין, לי היתה בעיה לעשות צ'ק אין באינטרנט בטיסה לארצות הברית, כי הם צריכים לוודא את נושא הויזה. תהליך הצ'ק אין בנתב"ג היה סופר מהיר
-
עד שנרשמנו לתכנית frequent flyerמקווה שהטיסה תהיה מוצלחת יותר מהליך הצ'ק אין.
נסיעה טובה!
-
עד שנרשמנו לתכנית frequent flyerשירות הלקוחות בארץ לא עובד עד יום ראשון. שלחתי להם מייל בינתיים. לא נראה לי נורא בכל מקרה (הסיכוי שנטוס עם אותה ברית בשנתיים הקרובות גם ככה לא מדהים).
הצ'ק אין עבר בשלום וכלל מתן פרטים לגבי הויזה לארה"ב. בורדינג פאסים בידינו. לא נותר אלא לקוות שלא תהיה שביתה בנתב"ג, כל מכונות הבידוק יעבדו ואינשאללה אם ירצה השם וכל אל אחר, נמריא ביום ראשון לפנות בוקר!
-
עד שנרשמנו לתכנית frequent flyerתשמרי את הבורדינג פאס. אפשר לרשום מיילים גם אחרי שחוזרים