מדלהי לרישיקש
-
אהלן,
אם אני נוחת בדלהי ב21/9 ב- 3 לפנות בוקר, אני אספיק להגיע בנחת לבית חבד ברישיקש ליום כיפור שב23/9?
או במילים אחרות אשמח להמלצות על אמצעי נסיעה בין נקודות אלו וזמנים.
שבוע מעולה!
-
מדלהי לרישיקשאין שום בעיה. אם אתה נוחת בבוקר הייתי ממליץ לנסוע למיין בזאר ולקחת שם חדר. למיין בזאר אפשר לנסוע במוניתו/או במטרו - הרכבת העירונית. כשתגיע למיין בזאר קח חדר באחד הג.ה ותנוח קצת ואח"כ תקפוץ לבית חב"ד ותברר קצת מידע. תוכל לקחת אוטובוס/רכבת לילה אל רישיקש והארידוואר שתגיע אליהם ב 22.9 בבוקר - ערב יום כיפור. כרטיס לאוטובוס/רכבת תוכל לקנות בכל סוכנות במיין בזאר - בחב"ד יוכלו להכווין אותך איפה לקנות. כשתגיע לרישיקש בבוקר יהיה לך מספיק זמן להתארגן לקראת יום כיפור עצמו. אבח יש לי הצעה: אני יודע שהרבה אנשים לא אוהבים את דלהי, אבל נראה לי שעדיף להעביר את יום כיפור בדלהי (בה יש ג.ה טובים ובית חב"ד גדול) מאשר ברישיקש.
עדות אישית: אני מגיע להודו בתחילת ספטמבר וכנראה שאהיה ביום כיפור בדלהי. האפשרויות האחרות מבחינתי הן דרמסלה שמצריכה נסיעה של 12-14 שעות, פושקר או רישיקש שבהן יש בתי חב"ד. מכל המקומות הללו נראה לי כי דלהי היא המקום הנוח ביותר להעביר בו את יום הכיפור.
-
מדלהי לרישיקשאין שום בעייה. תגיע למיין בזאר תתמקם בגסט הואז בבוקר תלך לתחנת הרכבת שעל יד המיין באזאר תעלה לקומה שנייה שם יש משרד שמוכר כרטיסים המוקצים לתיירים. ותקנה כרטיס ליום המחרת בשטאבדי אקספרס להרידוואר, נדמה לי יוצאת ב7 בבוקר. משם מונית או ריקשה לרישיקש.
-
מדלהי לרישיקשתודה חברים