**לגו-לנד** בגרמניה
-
מי שביקר בלגולנד בגרמניה-
אשמח להסבר מה בערך יש בפארק. זה לא ממש ברור מהאתר שלהם.
ועד כמה זה מקום מיוחד ושווה. נוסעים עם ילד בן 4.
והאם הלינה שם בטירה מצדיקה את המחיר ואכן מיוחדת במיוחד
אנחנו נוסעים ל-10 ימים ליער השחור ושוקלים לבקר שם.
תודה! -
**לגו-לנד** בגרמניההיינו שם עם ילדה בת 3 וחצי, היה מקסים. יש שם אזור גדול מאוד של דגמים של מדינות, מין מיני ישראל והכל מלגו כמובן. ספינות, גשרים ובובות מלגו. הילדה הוקסמה וגם אנחנו. יש שם גם לא מעט מתקני שעשועים שמתאימים לגיל הזה. מודע לכך שיש דעות לכאן ולכאן. בעינינו היה שווה את הכסף ויופי של מקום לבלות בדרך ממינכן ליער השחור. לגבי לינה לא יודע.
-
**לגו-לנד** בגרמניהתודה!
-
**לגו-לנד** בגרמניהלדעתי עם ילד בן 4 קצת חבל על הכסף. הפארק מעולה יפה וכייפי אבל הקטנציק לא יוכל לעלות על אף מתקן רציני (לא רק רכבת הרים) ולהנות רק מדגמי לגו ומתקנים לקטנים. היינו עם בן 3 ובת 6 שמאוד נהנתה לעומת הקטנציק שהיה לו נחמד ולא מעבר. פארק שטיינואסן ביער השחור הרבה יותר יתאים לכם לדעתי.
-
**לגו-לנד** בגרמניהאנחנו מאוד נהננו שם (אחרי שעשיתי לילדים תיאום ציפיות והבהרתי שזה לא פארק אירופה בו היו בעבר). תארו לך יפה את החלק של מיניאטורות הלגו (שבעיני הוא קסום, והתרשמתי שגם ילדים קטנטנים מאוד מתלהבים ממנו), ומעבר לכך זה לונה פארק בהחלט יפה ומרשים עם מתקנים לכל הגילאים (אך ללא מתקני אקסטרים שבני נוער אוהבים).
השאלה האם מוצדק להביא לשם ילד בן 4 היא קצת בעייתית.. אין לי שום ספק שהוא יהנה, ומאידך גרמניה מלאה בלונה פארקים קטנים וזולים יותר (יש גם את פליימוביל בנירנברג למיטב זכרוני, כדוגמא) שמהם הוא יהנה לא פחות - זו שאלה של מיקום. אני לא יודעת מה המרחק של לגולנד מהיער השחור, אבל אם זה רחוק מאוד הייתי מוותרת, ומשאירה את זה לטיול נוסף שלכם בעתיד לאוסטריה....
-
**לגו-לנד** בגרמניההיינו פעמים בלגולנד פעם עם לינה פעם בלי. פעם מהיער השחור ופעם בחזרה מזלצבורג למינכן.
המקום מאוד מיוחד למי שחובב לגו. הילדים שלי מכורים ללגו כך שזה ממש בשבילהם. אם הילד מאוד אוהב לגו זה מתאים, אם כי ראוי לציין כי ביער השחור יש את פארק אירפה שהוא בכמה רמות מעליו מבחינת מתקנים- בלגולנד יש פחות מתקנים לקטנים. הלינה מאוד יקרה בחדר ובמלון יש הרבה דברים בנויים מלגו, אבל לדעתי שוב רק אם הילד מכור ללגו זה שווה. כי אחרת זה ממש יקר, אנחנו עשינו זאת כמתנה ליום ההולדת והוספנו גם את המתנה ליום ההולדת כך שזה היה מאוד מיוחד.
-
**לגו-לנד** בגרמניהתודה רבה,
נראה לי נוותר על זה השנה.
גם רחוק וגם הילד קטן מדיי.
תודה על העצות!! -
**לגו-לנד** בגרמניההיינו גם בלגולנד ןגם בפליימוביל פארק אהבמו יותר ומתאים יותר לקטנים פליימוביל למרות שהילדה בת ה11חזרה מהר לעולם הילדות ולא אצו ללכת מזל שנסגפארר פליימוביל ליד נירנברג כשעה וחצי ממינכן ממליצה בחום