כמה שאלות
-
היי, אני טסה ביום שלישי לטיול אחרי צבא למשך חודש בתאילנד ויש לי כמה שאלות.
1. מה העלות לשיחה מסים מקומי לארץ? אם אני אתקשר לארץ זה יחייב גם את האדם שהתקשרתי אליו? על מה צריך ללחוץ כדי שלא ימחקו לי האנשי קשר בהפעלה של הסים?
2. לגבי כרטיס נטען של הדואר- האם יש הרבה מקומות שלא מקבלים אותו? עד כמה הוא נפוץ? אני מתלבטת אם להביא אותו או כרטיס אשראי בין לאומי.
3. בסוף הטיול, ב9.9 אנחנו מגיעות חזרה לבנגקוק ויש לנו טיסה לארץ רק ב17.9. מישהו יכול להמליץ על יעד נחמד שקרוב לבנגקוק? (חוץ מקנצ'נאבורי) חשבנו על פאטייה אבל אנחנו מתלבטות אולי זה פחות מתאים לשתי בנות אחרי צבא להסתובב שם בערב.
תודה

-
כמה שאלות1. העלות של שיחה לארץ מסים מקומי תעלה לך כמה אגורות בלבד לדקה. זה שמקבל את השיחה בארץ לא משלם. בד"כ אנשי הקשר לא נשמרים על כרטיס הסים אלא במכשיר ומגובים בענן, ככה שאם את מחליפה סים אנשי הקשר נשארים. רק ליתר ביטחון תבקשי ממישהו לידך שמתמצא בטלפונים שיגיד לך שאנשי הקשר שלך אכן לא שמורים בסים. אם כן זאת פעולה די פשוטה להעתיק למכשיר.
2. אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי - הכיטוב

3. גם לבנגקוק מגיע קצת כבוד. תוכלו להעביר בה 4 ימים וגם שבוע בכיף.
אם אתן מעדיפות טבע טיילו יומיים שלושה בשמורת קאו יאיי. או קחו טיול יום לאיוטיה.
-
כמה שאלותאם תרכשי סים מקומי עם חבילת גלישה (כ-500 באט לחודש ללא הגבלה), תוכלי להשתמש באפליקציות החינמיות ברשת, לצורך שיחות עם הארץ VOIP, ללא כל עלות.
באם תרכשי את הסים בנקודת מכירה של חב' הסלולר המקומיות, המוכר יתקין וישמור על אנשי הקשר שלך, ווטסאפ וכד'.
עדיף להגיע עם מזומנים (דולר או יורו) וגיבוי של כרטיס אשראי בינלאומי, אתו גם ניתן לבצע רכישות בקניונים וכד'.
-
כמה שאלותעדיף כאטיס אשראי בינלאומי מאשר זה של הדואר ושיהיה ויזה או מאסטר כארד בלבד .
-
כמה שאלותתודה רבה על התשובות!
דוכני המכירה האלה נמצאים בשדה התעופה של בנגקוק? יכול להיות שיש אותם גם בשדה של קוסמוי?
עוד שאלה, מישהו יודע אם חומר נגד יתושים של סנו דיי מהארץ עובד? שמעתי שמה שקונים שם פשוט לא עוזר.
-
כמה שאלותזה לא נכון התכשירים נגד יתושים שנמכרים בתאילנד בסדר גמור אבל גם הסנו דיי מצויין ואני תמיד לוקח אותי איתו לתאילנד.