עצות למערב ארה"ב
-
בהודעה קודמת הייתי כנראה כללי מידי ולא קיבלתי תגובות, אז אני אהיה יותר ספציפי...
יש לנו טיול שמתחלק למערב ארה"ב ואז למזרח. למערב יש לנו 14-15 ימים.נוחתים בסן-פרנסיסקו.
התכנון הוא 4-5 ימים בסן פרנסיקו, יוסמיטי (יומיים), כביש 1 (יומיים) ומשם לוגאס והסביבה (ברייס, ציון, גראנד קניון) לכ-5-6 ימים.
שאלות ספציפיות -
1) מסלולים מומלצים ביוסמיטי ליומיים מלאים.
2) בגלל שאנחנו לא נספיק את כל כביש 1 - מה מומלץ ביומיים (איפה להתחיל ואיפה לסיים, איפה ללון).
3) האם עדיף לנסוע לל"א ולקחת טיסה או לנסוע כבר לוגאס? בעיקר האם באמת קיים קנס גבוה על דרופ אוף במדינה אחרת כי נראה לי שאם לא עדיף כבר לעשות את הנסיעה ולא להסתבך עם כניסה לל"א וכל הבלאגן של טיסה.
תודה מראש לעונים!
ליאל
-
עצות למערב ארה"בשלח כתובת מיייל ואעביר אליך תכנית טיול שעשינו בשנה שעברה, הכוללת בחלקה הראשון את המסלול המתוכנן על ידכם. תוכלו לעשות את כל הקטע מסן פרנסיסקו עד לאס וגאס בדומה למה שאנו עשינו.
-
עצות למערב ארה"בראשית, כדאי להביא בחשבון גם ימי "העברות": באיזו שעה נוחתים בסן פרנסיסקו? נסיעה ליוסמיטי, נסיעה עד כביש 1, יום שלם נסיעה לוגאס, יום עזיבה של וגאס וכו. אם תכתוב את התוכנית בצורה מסודרת כולל הנסיעות תראה שלא נשאר הרבה זמן. למשל - שלא שיהיו ביוסמיטי יומיים מלאים.
כמה אפשרויות - או לקצר בסנפרה, או בוגאס. אבל אפשר גם לוותר על כביש 1 (בטיול הזה). זה יאפשר לכם לבנות מסלול יותר מרווח עם יחס טוב יותר של טיול מול נסיעות.
את כביש 1 תשאירו לטיול אחר. אתם עוד תחזרו לשם בעתיד. אפשר גם להאריך את הדרך מסנפרה ליוסמיטי ולרדת מסנפרה דרומה על כביש 1 עד סנטה קרוז ומשם ליוסמיטי. זה יוסיף נטו 3 שעות נסיעה אבל יתן לכם טעימה מצויינת מכביש 1.
-
עצות למערב ארה"בהיי המייל הוא [email protected]
-
עצות למערב ארה"בשלחתי.
-
עצות למערב ארה"בכשאנחנו שאלנו בחברת ההשכרה על אפשרות של החזרה במדינה אחרת אמרו לנו שזה יעלה כמו מאות דולרים,בקליפורניה,ניתן להחזיר בכל שדה תעופה ללא תוספת מחיר(אלאמו,יש להם נציגות בישראל)
אני העדפתי לנוע יותר ברכב מאשר להתחיל בטיסות ממקום למקום,לדעתי לא מרויחים זמן,אלא להפך.
-
עצות למערב ארה"בלגבי דמי החזרה במקום אחר.
יש הרבה חברות שמאפשרות השכרה חד כיוונית ללא דמי החזר
אני הזמנתי רכב מ LA ל LAS VEGAS דרך אוויס ישראל (מבצע 15% הנחה ללקוחות ישראכרט) ללא דמי החזר
גם באתר RENTALCARS.COM אתה יכול למצוא חברות שנותנות השכרה ללא דמי החזר בין קליפורניה ללאס וגאס