לינה ב- Harrisburg או Williamsport
-
היי,
בדרך מוושינגטון לאתיקה ( אימיש> יורק> הרשי ויום למחרת קורינג> ווטקינס גלן> אתיקה) היכן כדאי לפצל את הלילה ב- Harrisburg או Williamsport?
תודה.
-
לינה ב- Harrisburg או Williamsportעשינו את הדרך ההפוכה מאיתקה לוושינגטון ועצרנו ללילה בויליאמספורט, היה לנו מלון מצוין ולא יקר:
Fairfield Inn & Suites Williamsport
104 Maynard Street
Williamsport, PA 17701 -
לינה ב- Harrisburg או Williamsportאני מניח שאתם מתכוונים לעשות את הארלי ביורק קודם שתגיעו להיימיש.
נכון שויליאמספורט אידאלית לפני יעד אגמי האצבעות כשעולים מוושינגטון,ברם אולם,גם הארלי,גם היימיש ,וגם הרשי ,מאוד תלוי בזמן שתקדישו להם ,כי עד ללינה בויליאמספורט מדובר על 5+שעות רק הגה במקרה האופטימי-
לכן גם lewisburg היא אופציה - https://goo.gl/maps/atQgP
והעיקר שתקדימו לצאת מוושינגטון.
מוני
-
לינה ב- Harrisburg או Williamsportתודה על התגובות,
אכן במחשבה שניה נראה קצת עמוס והרבה שעות הגה, חשבתי לעשות זאת כי לא ברור לי כמה נתעכב בכול אחת מהאטרקציות- ליורק נתתי שעה +- (וגם זה כדאי למלא את היום) אמיש נראה לי גג שעתיים ובהרשי הפארק סגור אז רק קצת עולם השוקלד שלפי הסיפורים כאן שעה ממצא את העיניין.
ככה שחששתי שהיום ילך לאיבוד ואפשר לנצל אותו לקידום לינה צפונית יותר בכדאי לחסוך למחרת בבוקר את הדרך לקורינג ושיהיה יותר זמן באזור ווטקינס גלן ואתיקה.
מלבד זה המלונות ששירינתי בשני המקומות נראים נחמד והמחיר די דומה.
לפי גוגל lewisburg זה חצי שעה לפני ויליאמספורט כך שאם כבר ומצאתי מלון נחמד שם הייתי ממשיך. חבל שלא אוכל להחליט באותו היום, אפשרויות הביטול בשתי המלונות הם יום לפני.
אשב מול המפות ואמשיך להתלבט. תודה!