טיסה לתאילנד עם כיוון אחד
-
שלום רב לחברי הפורום, שאלה באמת למבינים, בנוגע לכרטיס טיסה כיוון אחד לתאילנד, אני מתכנן טיול ארוך במזרח ואני טס בהתחלה עם וויזת תייר לתאילנד שהוצאתי בשגרירות בארץ, יש לי טיסה משולבת :
תל אביב- מוסקובה עם חברת אל על
מוסקובה - אירקוטסק - בנגקוק עם חברת S7 הסרבית.
הכרטיס הוא של S7 ונקנה מסקיסקנר , אני היה על טיסה של אל על עם כרטיס של S7 בגלל השיתוף פעולה בינהן.
השאלה שלי היא זאת, האם ניתן לטוס כיוון אחד עם אל על? שמעתי שיכולים לעשות בעיות עם כרטיסים חד כיוונים בצק אין, ולא מעלים נוסעים למטוס, ממה שבדקתי לא צריכה להיות לי בעיה להיכנס לתאילנד ללא כרטיס טיסה יוצא ממנה, היות ואני היה עם עם וויזת תייר שהוצאתי מבעוד מועד.
משיחה שלי עם שירות לקוחות באל על הם לא רוצים להתחיב שיעלו אותי למטוס ממש אבסורד, טוענים שאני באחריות S7 למרות שאני על מטוס שלהם, בבדיקה שלי עם S7 אמרו לי שאין לי צורך בכרטיסי יציאה או כרטיס חזור. ואל על עדין לא מוכנים להתחייב.מישהו אולי נתקל במצב דומה, אולי יכול ליעץ מה כדאי לעשות?
-
טיסה לתאילנד עם כיוון אחדזה לא ברור. קנית כרטיס לרוסיה תהיה שם איזה תקופה ואח"כ אתה ממשיך לבנגקוק או שמדובר בטיסה ברצף עם חניות ביניים ?
-
טיסה לתאילנד עם כיוון אחדהטיסה היא טיסה רצופה עם חניות ביניים, לא יוצא מהשדות תעופה ברוסיה.
-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-: -
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:..בכל מקרה אל על הסבירו לך שהטיסה היא של S7 ואתה באחריותם...
...אל על רק מספקת את המטוס..בכל שאלה שייש לך אתה צריך
...לפנות לS7...

-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:נכון סיביר
, מה שחשוב שנגיע בשלום.S7 אמרו שלא צריך, אבל הטיסה הראשונה שלי היא על מטוס של אל על ואני עושה צאק אין באל אל בנתב"ג. אתה לא חושב שאל על יעשו לי בעיות זה לא שיושב שם נציג של S7 לידם ומהנהן להם עם הראש.
ומה לגבי הוויזה מהשגרירות שיש לי זה לא משנה משהו?
-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:אם אתה הוצאת ויזה מראש לתאילנד אז לא צריכה להיות בעייה אתה מראה להם את זה בצ'ק אין, אין סיבה שיעשו בעייה.
-
המלצהממליץ לך לשנות לדו כיווני פתוח לשנה ואז בכלל אין בעייה, קצת מוזר לי שקנית כרטיס עם חברת התעופה הזאת עדיף לפעמים לשלם קצת יותר לחברה אמינה יותר .
-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:תודה איציק, הטיול שלי מעל שנה, וממה שבדקתי החברה סבירה.
-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:...אל תדאג..
...כל עוד הטיסה של אל על מאושרת(יש לך כרטיס אלקטרוני)
...זה לא כל כך מעניין את הצ'ק אין של אל על בנתב"ג...

-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:.. סתם מתוך סקרנות כמה עלתה לך הטיסה?...
...האם זה משתלם להזמין כיוון אחד..יש לך פה איזשהו חיסכון?...

-
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:אין כזה חיסכון גדול הכרטיס עלה 400 דולר, ראיתי מחירים הלוך חוזר לתקופות קצרות במחירים טובים יותר, הסיבה שלי היא שהטיול הוא טיול ארוך ואולי גם היה ספונטני באיזה שהוא שלב, וחבל לי להוציא כסף על שינוי תאריכים ויעד חזרה.
תודה על העזרה חברים
וכל הכבוד לכם על העזרה שאתם נותנים פה למטיילים. -
S7 היא חברת תעופה מסיביר-לא סרבייה...גנוב..(-:...כל הכבוד..
...שתהיה נסיעה טובה ותיזהר עם כל הקונקשנים בסיביר...