טיסת המשך
-
היי כולם
אני נוחת ב LAX בשעה 6:30.
מבחינת הטיול יותר נוח לי להתחיל בסן פרנסיסקו
אני רוצה להזמין טיסת פנים בין LAX ל- SFO
1) האם טיסת המשך בשעה 9:00 נותנת לי מרווח מספיק ?
2) במידה ויש עיכוב משמעותי בטיסה של אל על ואני מאחר לטיסת ההמשך מה אני אמור לעשות ? מה הנוהל במקרים כאלה ? האם יש גורם שמפצה אותי ?
-
טיסת המשךהיי. לא מנסיון..אבל כיוון שטיסת ההמשך לא על אותו כרטיס, אלעל לא חייבים לפצות אותך.. מבחינת הזמן זה לא נראה לי בעיה, מה שאותי תמיד מפחיד זה שהמזוודות לא יגיעו.. הטיסות מל.א לסן פרנסיסקו זולות.. אז תחשבו אם שווה לכם לקחת תסיכון..
-
טיסת המשךאם הכרטיס לטיסה הפנימית נרכש בנפרד - לא יפצו אותך. אם תוסיף את הקטע בין לוס אנג'לס לסן פרנסיסקו לכרטיס הטיסה הראשי שלך, חברת התעופה תהיה אחראית ותמצא לך טיסה חלופית במקום זו שפספסת.
-
טיסת המשךגם אם הכל ילך כשורה עם אלעל אז אתם ממש בלחץ לטיסת המשך ב9. שימו לב שלא מדובר בקונקשן. את המזוודה אתם מקבלים לפני המכס ואחרי המכס אתם מגיעים עם המזוודות לטרמינל של החברה הפנימית (ברגל או באוטובוס) והולכים לעשות צק אין כאילו הגעתם מהבית בLA. לטיסה ב9 מומלץ להתייצב כשעה וחצי לפני - כלומר יש לכם שעה לרדת מהמטוס, לעבור אימיגריישן + לאסוף מזוודה, לעבור מכס ואז עוד לרוץ לטרמינל אחר. שעתיים וחצי זה בסדר לקונקשן כזה אבל לא בשבילכם שזה לא קונקשן. אלא אם כן תצליחו להוסיף את הטיסה הפנימית לכרטיס הבינ"ל.
אם תיקחו טיסה באיזור 10 זה אמור להספיק. כמו כן תזמינו רק בחברה שיש לה כמה טיסות במסלול באותו יום. כך אם תפספסו את הטיסה הראשונה תוכלו לטוס בטיסה מאוחרת יותר באותו יום - להבנתי במעמד "סטנד ביי" ללא תשלום (אבל צריך לברר את זה).
שימו לב גם שכנראה תצטרכו לשלם בנפרד על המזוודות.